Dagens bild - en vacker Julia Stegner.

36466-965
Jag har länkat till den förrut men aldrig publicerat den i bloggen så idag får den bli degans bild.

Dagens önskelook

36466-945

Nu är det så att jag strax ska ta en promenad och därefter bege mig mot jobbet men hade jag varit varit lite mer glamourös och haft annat på schemat hade jag gärna sett ut som Ashley på bilden ovan. Enkla, höga peep-toes ankelkorta tighta jeans, lös rutig skjorta, svart väska och hängande hår- fint enligt mig.

Förmågan att se potential i de mest hopplösa plagg.

När jag ser modellen med röda tvättade stuprör och färgglad långkofta tänker jag- "va snyggt, någon liknande kofta skulle man ha och röda jeans är ju inte så dumt egentligen". När jag sedan klickar på shop this look och tittar närmare på koftan ser den förskräcklig ut och jag skulle inte ens ta emot den om jag fick den gratis.

Detta får mig att tänka på, och avundas alla dom som har den där förmågan att se potential i de fulaste och mest hopplösa plagg. Det är just dom som får till det med den där klänningen som du tittade på och skrattade åt eller med det hopplösa plagget som du inte tycker passar till något överhuvudtaget. Ibland kan jag, med många andra ha en liten del av förmågan men inte på lååång väg hela.      


Dagens bild


36466-953

Jag har tydligen fått Camilla Belle på hjärnan...

Nu träning, sen promenad, senare Grey's.

Allt handlar om detaljer

36466-416 36466-501 36466-522 36466-758 36466-806
Klänningar gillar jag, som ni kanske har märkt och varför inte då lista fem klänningar som egentligen hör hemma i min garderob.

1.
Den korta Alexander Wang-klänningen i perfekt rosa nyans och i två lager med blankt tyg underst och med dolda fickor- två detaljer som jag gillar starkt. Tänk att till detta ha Julie Sandlau-armbandet som gåt ton i ton hängandes runt handleden.
2. Diane Krügers korta stormönstrade (kan det vara Pucci tro?) med bred v-ringning. Denna vore perfekt en ljummen sommarkväll på beachpartyt.
3. Ännu en detalj som jag gillar är när oket (överdelen) och klänningens nedre del är i olika tyger. När det ena är enfärgat och det andra är mönstrat, som på klänningen Kate Moss har på sig på bilden. Just den här skulle jag gärna kopiera rakt av och låta mamma sy till mig.
4. Mischa's gula fodral som är djupt ringad i ryggen, en fjärde detalj som jag gillar.
5. Den omskrivna och speciella klänningen som söta Jeisa Chiminazzo bär.

Ja ovan har vi bevis på att detaljer gör DET.

Dagens önskelook

36466-970
Nu är det faktiskt så att det regnar och är grått ute men hade det varit soligt och ca 8 grader varmare så hade jag gärna burit Siennas outfit. Platta silversandaler, svarta tights, söt vit topp med blommor upptill, wayfarers och stor svart lackväska. 

Dagens bild

36466-974
Mer Camilla Belle, nu fortsättning på Desperate och snart te.

Önskeoutfit


36466-873
Hade det varit en varm och solig sommardag idag hade jag gärna sett ut som nicole på bilden ovan. Istället sitter jag här och har inte ens duschat än...dessutom mår jag illa. Nu skulle det inte varit fel med en bra film för på tv:n är det väl inget att ha som vanligt. Ikväll är det dock Desperate som gäller, yes.  

Camilla Belle

Har du inte gjort det tidigare så tycker jag att du ska ta dig en titt på Camilla Belle's val av kläder. Hon har en lite elegant men ändå ung klädstil. När det gäller färger bär hon mycket vitt och svart men då och då är det starka färger som gäller. Acessoarer verkar alltid vara noga utvalda och matchas väl till den övriga outfiten.

36466-841


36466-848

En användbar klänning...


36466-921
Här har vi ännu en söt Topshop klänning. Tänk till vardaga med svarta platta ballerinas och till fest med svarta high-heels. En användbar klänning med andra ord! Nu måste jag promenera till jobbet. Hej sålänge.

Dagens bild


 36466-903
En svartvit Jessica Stam.

Jobb, match och Irish Coffee till mamma.

De senaste dagarna har det jobbats en hel del, därav det minskade bloggandet. Om någon timme ska jag till pappa och äta grillat, senare ska jag kolla på lillasyster som spelar match (jag kollar ite alltför ofta men idag kunde jag så då är det bäst att passa på). Ikväll är det promenad:er och morsdagsfirande som gäller. Jag ska bl.a. göra Irish Coffee till lilla mamma, hur nu det ska gå... Nu funderar jag på att sova lite eller kanske borde jag göra ett fint kort till mamma.


Dagens önskelook


36466-881
Jag hade mer än gärna sett ut som den Sartorialist-fotograferade tjejen till vänster. En svart outfit med söt kappa  i brun nyans. Sjalen och väskan fulländar outfiten som är helt i min smak.

Dagens bild

36466-908
Ge mig Kirsten's shoes.


Den breda synliga dragkedjan...

36466-628
36466-890

Den breda synliga dragkedjan är en detalj som faller mig i smaken, det kan vara riktigt snyggt. Marc gör det bäst av alla. Vem vill inte ha de små silversandaletterna där dragkedjan gör DET eller väskan med massa "Marc-dragkedjor"?

Nu ska jag duscha och laga lite omelett.
Sedan är det jobb som gäller. 

Dagens bild

36466-540

Silvrigt värre, kolla in armbanden.

Önskelook

36466-250
Hade jag fått välja hade jag gärna sett ut såhär idag.

Dagens bild

36466-819

Önskelook

36466-882
Idag vill jag helst se ut som ett av The Sartorialists Stockholmsfynd.


Snart
 är det dags för mat i form av mammas goda spagetti och köttfärssås. Alltid lika gott!
Senare ikväll är det först
träning och sedan älskade Grey's.  


Mönstrat


36466-920
Visst kan enfärgat vara riktigt snyggt men mönster är alltid trevligt, särskilt på sommaren. Jag föredrar blommigt men rutigt är oxå sött. Prickigt har jag däremot lite svårt för. Småblommigt brukar falla mig bäst i smaken men även storblommigt kan göra det, se bara på topshopklänningen ovan.

Dagens bild

36466-796

Önskelook

36466-895
Med varmare grader hade jag gärna sett ut som Ashley idag.

Nu ska lönerapport fyllas i, naglar målas, ansiktsmasker läggas medan tv tittas.
Sen ska långresa planeras, mat ätas, träning tränas och Desperate Housewives kollas in.

 

Solglasögon

Jag har precis ägnat lite tid åt att kolla in olika webshoppars solglasögonutbud och här är några av mina favoriter.
♥ Dita's
Beretta i svart.
♥ A.P.C.'s brunmelerade wayfarerliknande.
♥ Marc Jacobs snygga aviators i plast.
♥ Vintage Collection's stora Malibu sunnies
♥ Henrik Vibskovs röda.
Ett par till röda från Linda Farrow vintage.
♥ Luellas vita wayfarers.
♥ Tom Fords Hutton.
36466-929

Dagens bild

36466-814
Den brasilianska modellen Caroline Trentini.

Kirsten på hjärnan

Jag fick Kirsten på hjärnan och kände mig tvungen att posta några inspirerande outfits. Precis som på bilderna nedan vill jag helst se ut i sommar.
PS. Jag glömde att skriva det i inlägget innan, men ge mig Kirstens stora Chanelväska för den är faktiskt perfekt.

36466-916


36466-899


36466-756

Dagens önskelook och Kirsten hon kan.



36466-904
Kirsten kan hon. Hon har sin egen stil, hon är ingen modeslav och hon gör det sååå snyggt. Tänk att alltid (nästan) få till det. det känns som att Kirsten har förmågan att få ett ganska fult plagg att se helt okej ut.

NU - Ärende på stan.
SEN - Träning.

Dagens bild:er

36466-783


36466-781
Idag fick det bli två bilder på en av mina favoriter- Irina Lazareanu.

Trötttrötttrött , filmkväll och inspiration.

Nu är jag trötttrötttrött efter ett hårt träningspass och en rask promenad så nu ska jag duscha och seda krypa ner i soffan framför hyrda World Trade Center eller Exit. På tal om något helt annat, kolla in thecobrasnake-tjejerna nedan och låt dig inspireras lite.

36466-932

I behov av nya klackar!

36466-91836466-917


Jag är verkligen i behov av ett par nya klackar och kollade precis in Topshops utbud. Där brukar alltis finnas en hel del att välja på och dessa två är mina favoriter.

Dagens bild


36466-912

Träning nästa

36466-898
Nu sja jag åka och träna...Em står visst här ute och väntar, hej sålänge.

Önskelook

36466-806

Hade det varit en solig sommardag idag hade jag gärna sett ut som söta brasilianska Jeisa Chiminazzo. Modellen på klänningen är annorlunda och snygg, jag är dessutom mycket för olika färgpartier just nu. Guldfärgade smycken i form av ett långt halsband med stort hänge och matchande örhängen passar utmärkt till. Armbanden hade jag nog bytt ut mot flera smalare och något brett istället för tre breda. Väskan med tryck passar perfekt till men jag hade skippat den röda sjalen.   

Net-a-porter nytt

Då har det trillat in en massa nyheter hos Net-a-porter igen då. Fick jag välja skulle jag vilja ha följande:

♥ Den
sötaste bland bikinis, småblommig i bandeau modell.
♥ En speciell lbd i modell kort. 
♥ En likadan klänning från samma märke men i annat tyg.  
♥ Den riktiga sommarklänningen, bara för det söta tygets skull.
♥ Gula Marc by Marc jacobs platform sandals. Åhh kolla in den underbara dragkedjan, den gör hela skon.
♥ Den underbara klänningen med krås i den finaste nyans av ljusgrönt.
♥ En rutig sommarklänning.

36466-893

Min fredag och dagens bild

Min fredag startade med träning klockan tio. När jag kom hem duschade jag och sedan var det lite brunsch som gällde. Därefter åkte jag lite ärende och nu ska jag snart promenera till jobbet.  Här är förresten dagens bild, som jag tycker är helt underbar. Ha en trevlig fredag!
36466-923

Inspiration...


36466-934
...höga midjor, långa halsband med stora hängen, slarvigt nedsläppt hår och solglasögon.

5 saker jag vill ha just nu.


36466-901
Det finns alltid en massa saker man verkligen vill ha och min lista skulle kunna göras milslång men om jag ska välja 5 saker som jag vill ha nu skulle jag välja dessa:

1. Sjalar är riktigt
snyggt, jag är en sjal- och halsduksmänniska. Jag gillar att piffa till en tråkig outfit med en speciell eller färgglad halsduk/sjal. Se bara hur snyggt man kan få till det. Jag ska nog börja samla på sjalar för det är så användbart.  Jag skulle gärna vilja ha den randiga i gult, grått och vitt från Tod's som är på bilden eller Luellas småblommiga men det går bra med billigare varienater oxå.
2. Jag skrev om dom tidigare och jag gör det igen för som är perfekta och jag vill verkligen ha dom. Ja, det är de platta sandalerna från Topshop jag menar. De underbara med stora stenar på som passar både till vardags och finare tillfällen och till klänning, kjol, shorts och byxor. Tänk exempelvis till ett par jeansshorts som dessa från Urban Outfitters, very Ashley.
3. Armbanden har jag oxå skrivit om tidigare och jag gör det gärna igen för dom är så himla söta. Armband har jag alltid gillat och det är min favoritacessoar när det gäller smycken. Jag har redan en rejäl samling armband men man kan aldrig ha för många. Jag skulle gärna förutom dem på bilden vilja ha detta, detta och detta
4.  Den perfekta lilla svarta har jag inte ännu och det känns som att alla ska ha minst en lbd i sin garderob. Det hör liksom till basgarderoben och den ska gå att klä upp till finare tillfällen och kläs ner till vardags. Just den här från See by Chloé är lite för fin för att vara den perfekta lbd:n men det ska vara en ganska enkel klänning som man verkligen trivs i.
5. Jag har skrivit om liknande shoes förut och nu har jag hittat det perfekta paret, dessutom i en billigare prisklass. Dessa från Topshop vore inte alls fel. Nu har jag iofs inte sett dem i verkligheten men jag tror att de är riktigt snygga. Jag vill ha! 


36466-906
  36466-770 36466-888 36466-915
 

Dagens bild


36466-774

Give me!

36466-902

Jagär verkligen i behov av ett skydd till min i-pod och detta från Pucci skulle passa utmärkt.

Dagens bild

36466-905

Vilken ursöt klänning.


36466-919
Är inte Topshop-klänningen ovan himla söt? Färgen är lite tråkig men med se söta spetsdetaljerna blir det perfekt. Jag gillar längden och modellen, de hängiga fickorna, volangen nedtill och ja allt.  

Dagens önskelook


36466-883

Idag hade jag gärna sett ut som den The Sartorialist-fotograferade stockholmskan på bilden.

Tidningsmys i soffan.

Tisdagen inleddes med en stormig men solig morgonpromenad och därefter blev det frukost framför datorn.  Jag kollade precis igenom dagens post och där fanns bland annat nya Veckorevyn och nya Modette så nu ska jag lägga mig med en filt och en kopp te i soffan och plöja igenom dessa. För en tidningoman som mig är detta lycka.


Dagens bild

36466-914

Måndag

Idag är en lugn ledig dag för min del. Jag ska plocka iordninng i mitt rum (det går inte att ha alla kläder på golvet, dom hör ju hemma i garderoben) men det tar inte så lång tid. Därefter funderar jag på att kolla in en film eller så. Reprisen av O.C ska kollas in, eftersom jag jobbade igår missade jag avsnittet då. Senare ikväll blir det träning och promenad.   


Solglasögon

36466-900
Jag vill hitta ett par pilotliknande stora budgetsolglasögon som jag kan variera mina andra med. Jag får nog kolla kolla in killavdelningarna för att finna de perfekta. 

Platta med stora stenar

36466-90736466-906

Är dom inte underbara? Platta med stora stenar på, jag vill ha i både svart och vitt!  

Dagens bild

36466-936

Duktiga svenskar

36466-886

Du har väl inte glömt att kolla in snygga svenskar, fotade av The Sartorialist hos style.

Gillas

Den här bilden hittade jag här, såklart. Jag gillar luggen, den bruna väskan med långt handtag och den finfina klänningen, precis en sådan jag vill att mamma ska sy åt mig. Det är himla fint med knappar hela vägen ner ifram. 
36466-930

Dagens bild - ett omslag med Stam

36466-913

Dagens bild

36466-927

Dagens bild

36466-866
En fredag som denna kan jag inte hitta en bättre passande bild än denna glada på Sienna. Snart ska jag gå och träna och när jag kommer hem ska jag sova lite tror jag för jag är sååå trött idag.  Hej sålänge.

Mina gamla hemtrakter

Nu blir det snart Sex and the City igen då. Jag har sett avsnittet en massa gånger men nu går det ju på tv:n så då är det lite roligare på något sätt. Tänk att det är lika bra och inspirerande oavsett om man har sett det massa gånger innan. Kanske är någon scen inspelad i mina gamla hemtrakter, i underbara Paris? Vem vet? De ska jag kolla in.

Kass på att rita och om ett par timmar...

Nu har jag suttit och kollat på kläder i timmar och har en massa idéer i huvudet, mest somriga klänningar i mönstrade och enfärgade tyger. Synd att jag är kass på att rita annars skulle jag genast börja teckna ner allt. Nog om det. Om ett par timmar är det skivstång med Em som gäller så jag får väl snart ta mig något att äta.   Kanske ska jag kolla på House reprisen, om den inte redan har börjat...?! Hej sålänge. 

36466-245

Tänk er...

36466-837
Hade det inte varit så att jag skulle jobba imorgon och dessutom fick välja valfri outfit, skulle jag gärna gått ut och haft trevligt med vänner i den lilla svarta från Chloé och "Wooden wedge sandlas", även dem från Chloé. Till det skulle ett sött armband från Gaxotte få pryda min handled. När det blev kyligt skulle jag gärna slänga på mig Pradas glansiga jacka med lite kortare ärmar. Mitt hår skulle varit uppsatt i en lös knut och maken skulle varit enkel med knalligt rosa läppar , som på DvF's senaste visning. Jag är nästan säker på att jag skulle få en rolig utekväll i denna outfit.

Dagens bild och önskelook

36466-780

Två flugor i en smäll. Coola
Irina var med nyss men hon får mer än gärna vara med igen. Outfiten vore perfekt för mig en dag som denna så den är dagens önskelook.

Dagens bild

36466-809

Träning och tv - perfect...

Klockan 19 är det Sofi and the city på kanal 7 och det ska definitivt kollas in. Därefter blir det till att byta om till träningskläder för klockan 20 är det träning som gäller. Bästa Grey's är ju dessutom ikväll, vilket alltid är lika bra. Vilken trevlig onsdagskväll jag har framför mig. Ska leta upp dagens bild nu bara sen är det nog färdigbloggat för idag.


Fem önskningar

Om någon (det kommer ALDRIG någonsin att hända men...) sa till mig att jag fick välja ut fem saker bland net-a-porters nyheter och klicka hem skulle jag just nu valt följande:

1.
Luellas Weymouth shirt dress - Den är i fin blågrå nyans och har fina detaljer som revärer, snygga fickor och uppvikta ärmar som fästs med knapp.   
2. Metallic-klänningen från en av mina favoriter, Vanessa Bruno - Enligt mig är detta en av dom snyggaste bland metallic-klänningar just nu.
3. Platta Michael Kors sandaler - Snyggt på sommaren och passar både till shorts, klänning och ja till allt, nästan.
4. Chloé's svarta pumps med t-slejf - Det är bara något speciellt med dom som verkligen faller mig i smaken.  
5. Miu Miu's metallic east west tote - Jag har svart jacka och ofta svarta tights och då är det fint att exempelvis ha en metallicväska till.

KOLLA IN!

Hey, kolla in söta och numera blonda (igen) Cameron Diaz  här i ursöt hängsleklänning med perfekt passande acessoarer till i form av guldfärgade peep-toes och en massa guldarmband.  

Lindsay's tur.

För ett tag sen skrev jag om M-K som, enligt mig, bättrat sig klädmässigt den senaste tiden. Nu är det Lindsay's tur. Jag har aldrig varit något fan av Lindsay's missmatchade och lustiga stil, visst har hon väl haft snygga outfits och men inte överlag. Under den senaste tiden har hon dock haft outfit efter outfit som jag gärna inspireras av. Kolla bara in den svarta outfiten med en touch av orange här . Hon gör tyvärr ofta den stora missen att förstöra exempelvis den ursöta klänningen på bilden nedan med att ha ett par opassande skor, i detta fall ett par Vans.  Eller som här, var hon verkligen tvungen att visa magen, det är verkligen inte snyggt.
36466-817
36466-818

"Costume Institute Gala"

Följde mamma till jobbet idag och tog därefter en rask morgonpromenad. När jag kom hem åt jag frukost och nu har jag suttit här och hängt ett tag. Jag har bland annat kollat in bilderna från gårdagens kändistäta "Costume Institute Gala" som ägde rum på The Metropolitan Museum of Art i NY och kan konstatera att Kirsten Dunst (för ovanlighetens skull) var sämst klädd av alla. Det såg ut som om hon skulle gå på maskerad . Ja har väldigt svårt för klänningar med lustiga färgkombinationer och för mycket konstiga detaljer, vilket det fanns många av på galan. Kolla exempelvis in Anna Wintour, Winona RyderJessica Simpson och Mary-Kate Olsen.
Klänningar som däremot föll mig i smaken var bl.a. Kate Moss svarta med fina detaljer som små volanger nedtill, Molly Sims cremefärgade Juliette Lewis lila med mönster i guld och Ellen Pompeos axelbandslösa gråbruna med gnistrande stenar. Flera klänningar i hallonröda toner syntes, bl.a. på Sandra Bullock och Rosario Dawson och båda var helt i min smak. Det är roligt att se att några satsade på kortare klänning, Scarlett var vacker i sin från Stella McCartney likaså Kate Bosworth i sin.  

Nee, nu ska jag ringa moster. Hej sålänge.

Dagens önskelook

36466-877
Hade det varit varmare och soligare ute hade jag inte haft något emot att se ut som Nicole på bilden ovan.

Dagens bild


36466-798

Olika färgpartier

36466-778

Jag är ju väldigt inne på klänningar just nu. Jag gillar modellen och tyget på klänningen ovanför här, eller ja det lilla man ser av den. Jag gillar de olika färgpartierna som kantas av svarta breda partier. Lite annorlunda men häftigt.  

Dagens bild

36466-813

Dagens bild

36466-782

Much to do...

Nu har jag en hel del att göra, har ännu inte fixat naglar och annat, dessutom har jag lovat mamma att dammsuga i hallen och träning ska oxå hinnas med. Nu får jag skynda skynda.

36466-812

Dagens bild


36466-822
Eftersom att jag ännu inte har postat någon bild på Lindsay från Nylon så får en sådan bli dagens bild idag.

Dagens önskelook

36466-793
Idag är det lite grått ute så då skulle en outfit som denna passa.

Klänningar!

36466-849
Just nu vill ja bara ha massa nya klänningar. Jag har många idéer så nu är det bara söta tyger som fattas. Problemet är oxå att jag är så himla dålig på att rita så det är svårt att få det precis som jag vill ha det, eftersom att det inte är jag själv som syr. Men det ordnar sig säert. Jag vill gärna ha en klänning liknande den på bilden med knappar hela vägen ner ifram, dock med större knappar än den på bilden. 

Dagens bild

36466-815

Städning nästa...

Nu ska jag snart göra de mesta på min lista som inte blev gjort igår, jag började faktiskt städa så det ska jag fortsätta med snart. Senare efter lunch blir det några ärenden på stan med mamma och därefter träning vid 17, kulkul. Men nu ska jag bara blogga lite snabbt.

Konfirmationsklänning

36466-313

På konfirmationen jag ska på i helgen hade jag gärna burit Chloés outfit ovan, dock inte med solglasögon och paraply. Men klänningen vore perfekt likaså jackan. Snyggt, snyggt, snyggt!

Dagens look

36466-425
En dag som denn skulle jag gärna se ut som Mischa på bilden. Jag gillar hur halsbandet piffar till de annars ganska tråkiga outfiten.


Dagens bild


36466-773

"Att göra-lista"

Imorgon är jag ledig och tänkte få en hel del saker gjorda, och då är det bäst att göra en lista så jag inte glömmer något. Detta är vad som ska göras:

Gå morgonpromenad - inte roligt precis när man vaknat men himla skönt.
Städa - det ligger världens klädhög på mitt golv och dessutom kommer gäster i helgen bl.a. moster min :).
Fixa mina naglar - dom har inte fixats på lääänge för jag har kommit in i en nagelbitarperiod.
Ringa viktiga samtal - får INTE glömmas Görs på måndag istället.
Fixa hem några låtar och skivor - bl.a. Sahara Hotnights nya.
Gå och lämna månadens lönerapport - annars blir det inga pengar.
Träna - pass är bokat 19:30.

Nya skor


36466-784
Jag känner verkligen att jag vill ha ett par nya skor, eller rättar sagt massa nya skor. Men nu vill jag ha
ett par med rejäl sula i brunt eller svart (inte som dom på bilden men den typen av sko).
Förresten, det kan inte var helt lätt att går runt i Ashley's skyhöga, men snyggt är det, (antagligen dock inte på mig.)

Kvällens SATC?

Jag funderar på att sitta uppe och vänta in kvällens Sex and the City, men jag vet inte riktigt om jag orkar... 
Härligt omslag

Lunch och jobb

Om ungefär en timme börjar jag jobba så nu ska jag fixa lite lunch (skinkomelett) och göra mig iordning för att sedan promenera till jobbet. Ikväll är det ju äntligen Grey's igen men eftersom att jag slutar jobba vid halv tiomissar jag hälften men,men.  

Kate Moss för Topshop

36466-79036466-79136466-788

Jag kan väl inte påstå att jag blev överväldigad av Kate Moss Topshop-kollektion. Det var inte många plagg jag själv skulle vilja ha. Många plagg liknar sådana man tidigare sett på själva miss Moss men jag hade väl väntat mig lite mer nytt. Ovan är i allafall mina favoriter, och det enda jag egentligen tycker är fint. Liknande klänningar har ju tidigare setts på Kate Moss och eftersom jag inte sett dem i verkligeheten än så vet jag inte om det är några lyckade kopior. Västen är Kate en flitig användare av så det var väl klart att den skulle ingå i kollektionen.

Dagens önskelook

Såhär hade jag kunnat tänka mig att se ut idag fast med svarta tights.

36466-827

Dagens bild fick bli ett omslag

36466-824

Dagens önskelook

Eftersom att jag inte ska göra något speciellt idag förutom att träna så skulle jag helst ha på mig Nicole's outfit nedan. Inte illa att ha en sådan dyrgrip till träningsväska... 
36466-874

Dagens bild


36466-865