Modellsnack

36466-278Denna veckan har jag fått upp ögonen för den kanadensiska modellen Julia Dunstall. Hon har, liksom de flesta modeller, ett speciellt utseende, men ota är det så att det ändå finns många modeller som liknar varandra. Julia har verkligen ett eget utseende, jag gillar de speciella ögonen, fräknarna och de lite hårda nästan manliga dragen.





Day and Night

36466-271
Day & Night - Skjortklänning - Alexander McQueen

Day                                                                                          
Pilotglasögon - Marc Jacobs                                            
Väska - Marc Jacobs Stam bag                                       
Leggings - Vanessa Bruno                                               
Flats - Asos

Night
Halsband - Made by Me
Clutch - Jimmy Choo
Heels - Paul and Joe 

En av Nicole's favoriter

36466-270   

Det är roligt att se att även kändisarna, som har hur mycket kläder som helst, använder samma plagg vid olika tillfällen. Den här lila, tunna What goes around comes around skojortan måste helt klart vara en av Nicole's favoriter. Helst matchar hon med ett par korta, avklippta, slitna jeansshorts men det passar även md jeans till. Skjortan är väl okej, inget jag skulle köpa men Niole passar i den. 

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild




Senaste Nicole

36466-263
36466-26236466-261

Om jag fick välja vad jag skulle vilja ha ur Nicole's senaste outfits skulle jag inte tacka nej till den mossgröna Balenciagaväskan, den långa sjalen hon har runt halsen på bilden överst likaså den blå koftan, de många Hermés armbanden (hon har dock lite för många). I den andra outfiten skulle jag vilja ha ponchon och de bruna platta sandalerna och i den tredje skulle jag vilja ha tightsen och väskan, tröjan ser mysig ut men den var inte stilfull dirékt.

Resultat- strandkropp

36466-248 

Lite längre ner i bloggen frågade jag vem ni läsare tycker har den bästa strandkroppen. Det verkade som att de flesta gillar Kristin Cavalleris (från Laguna Beach) kropp bäst. Ja förstår er för hon har en snygg strandkropp. Jag gillar nog mer Siennas kropp och jag förmodar att Nicole ser ut som ett litet barn i kroppen.

Skinnjackan

36466-258

Som alla modeintresserade vet är ju den korta skinnjackan ett måste i garderoben nu i höst. Jag tycker att det är riktigt snyggt och det gör uppenbarligen kändisarna oxå. Jag har ännu inte hittat någon som faller mig i smaken men jag suktar efter Acnes som både Engla och Eleonore har.  


                 


M-K?

36466-244

När man ser den här bilden i mindre format ser det ut precis som Mary-Kate men när man sedan ser den i såhär stort format ser man att det är Ashlee Simpson, kanske har hon inspirerats lite av M-K som bär mycket svart, lager på lager, shades, hatt och alltid (ja, nästan iaf) höga skor med platå. Håret var liknande oxå, fast M-K har längre hår.

Jag skulle inte tacka nej till...

36466-235

...Mischas skor, jag tycker att det är så snyggt med kilklack.Vill hitta ett par svarta att ha nu i höst, provade ett par spm var okej på Wedins men de var ändå inte helt perfekta. Väskan skulle inte vara fel den heller, jag är nämnligen väldigt förtjust i just lila.  



To do

Nu ska jag laga fransk löksoppa inför kvällen samtidigt som jag lyssnar på min nybrända skiva med massa härliga låtar. Sedan ska jag fixa lite här hemma och senare ska jag träna. Ikväll blir det för övrigt tv-kväll med bl.a. Laguna Beach och C.S.I Miami, kanske inte vad jag helst vill se på men finns det inget annat så... Skulle ju vilja se en film istället, men vi får seHej så länge!

Dagens bild

Dagens bild

Svartvitt och modelligt, kan det bli bättre?

M-K

36466-233

Mary-Kate är alltid lite trashigt stylad men det är ändå snyggt. Jag gillar dock nite de vita solglasögonen med spegelglas i men jackan, väskan och sjalen skulle jag inte tacka nej till. Inte håret/frissyren heller för den delen.

Ingen sol idag inte

Idag är det grått och regningt och något kallare än det varit de senaste dagarna. Har precis städat lite och nu sitter jag framför datorn och kopplar av med ett stort glas kallt vatten. Ska fixa med lite låtar och bilder. Bloggandet ska oxå hinnas med.  

Dagens bild

Dagens bild

Miss Richie

Utmaning - De fem bäst klädda kändisarna

Ammanda hade listat de fe bäst klädda kändisarna i sin blogg: http://shopping.blogg.se/index.html, och självklart antar jag utmaningen. Jag härmed de fem kändisar som, enligt mig, klär sig bäst just nu utan inbördes ordning.

Nicole Richie 
Det jag gillar med stilikonen Nicoles stil är att allt alltid är så perfekt. Färger matchas in i minsta detalj och det märks att Nicole är ntresserad. Liksom de flesta kändisar så har ju även Nicole en stylist som säkerligen har lett in Nicole på helt rätt spår när det gäller val av kläder.  




Rachel Bilson
Rachel Bilson är garanterat en av de bäst klädda just nu om man läser i tidningar och bland olika bloggar. Hon har en säregen stil och blandar gärna nytt och gammalt. Hon bär gärna klänning och är inte sen med att haka på de senaste trenderna, (nu exempelvis den korta skinnjackan), hon gör det dock med en touch av Rachel. 



Kirsten Dunst
Kirsten Dunst skiljer sig en hel del från andra fashionistas genom hennes speciella stil. Hon är inte dirékt någon modeslav som ständigt följer trenderna men hon tar till sig det hon tycker om och sätter sin egen prägel på det. Hon har en annorlunda stil och bär ofta  second-hand och vintage plagg.

  
 
Ashley Olsen
Ashley är en riktig fashionista. Hon är snabb med att snappa upp trender och klär sig gärna i svart och vitt- som är så snyggt. Hon har sina "favoriter" i garderoben som hon använder om och om igen, exempelvis den svarta skinnjackan och den stora svarta birkin-väskan.



Sienna Miller
Jag har under de senaste åren inspirerats av Siennas speciella stil och jag gör det fortfarande. Det märks att Sienna gillar mode men hon kan även bära plagg som inte alls är inne just nu. Därför kan man ofta se att det hon haft på sig kommer något år efter.  Typiskt för Sienna stil är att hon gillar vintageplagg, ankelboots/stövletter och små kavajer och västar.




Det är jättesvårt att endast välja ut fem stycken men andra som jg tycker klär sig snyggt är: Mary-Kate, Kate Moss, Selma Blair, Kiera Knightley, Kate Bosworth, Zooey Deschanel, Mischa Barton, Nicky Hilton och Chloë Sevigny.


The perfect beachbody

36466-423      

Med allt tjat om hur smal man ska vara osv får mig att undra vad idealet egentligen är. Hur tycker DU att man ska se ut? Vilken är den ultimata kroppen för dig? Kanske är det Kates, Mischas, Lindsays, Nicoles (som för övrigt ser ut som ett litet barn i kroppen ), Kirstens eller Kristins?! Vad vet jag, vad är idealet för dig?

Abstinens

36466-418

När jag ser den här bilden på Ashley som försöker gömma sig bakom alla sina shoppingpåsar känner jag verkligen att det är dags för en rejäl shoppingrunda snart, jag bara måste ha en ny jacka och en passande sjal.


Brödfri vecka

Veckan som kommer ska bli en brödfri vecka. Jag är verkligen en sådan person som älskar mackor, ibland äter jag det även om jag egentligen inte är hungrig bara för att det är gott. Jag gillar inte vitt bröd speciellt mkt så det äter jag aldrig, bara grovt. Även om grovt bröd är nyttigt är det himla onödigt att äta det när man inte är hungrig så den här veckan ska bli en brödfri vecka. Wish me luck!


...

36466-417

Vad kan passa bättre än en modellbild ur "arkivet". Vackra Lisa Cant, hon ser dock lite väl pudrad ut i ansiktet.

Listdax igen

HAR DU NÅGONSIN?
Ätit sushi:
Ja, ococh ännu har jag inte lärt mig, men jag ger inte upp.
Stått på scen: Ja många gånger, men nu var det ett tag sen.
Blivit dumpad: Ja.
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej, tack och lov.
Klättrat på berg: Jadå.
Sett vita huset: Ne.


ANTINGEN ELLER

Kallt eller varmt: Varmt.
Svart eller rött: Svart.
Regn eller snö: Regn, jag älskar regn.
Rosor eller tusensköna: Rosor.
Vår eller höst: Höst.
Historia eller vetenskap: Historia för det kan vara så inspirerande.
Matte eller engelska: Hmm, matte kan vara riktigt roligt men jag tar ändå engelska.


MOTSATTA KÖNET
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Nej det tror jag inte.
Vet den om det: Om jag inte gillar någon finns det ju ingen som kan veta :)
Gillar någon annan dig just nu: Inte vad jag vet.
Vad tittar du på hos en man: Ytligt sett tittar jag på klädstilen, håret och ansiktet såklart.

INOM DE 48 TIMMARNA
Har du haft ett seriöst samtal:
Ja minsann.
Kramat någon: Jadå.
Kommit sams med dina föräldrar: Ja, har bara tjafsat lite lätt, inget allvarligt.
Bråkat med en kompis: Nej, sånt gör inte jag.


GILLAR DU ATT

Ge kramar: Ja, om det är någon jag vill krama.
Ge massage: Nej!
Gå promenader i regnet: Jaaa, det älskar jag.


ÖVRIGT
Vad gjorde du förra sommaren: Kommer inte ihåg just nu.
Svär du för mycket: Nja, jag gör det någon gång ibland.
När duschade du senast: Igår.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta.
Vilken färg har dina underkläder: Svarta.
Vilken låtlyssnar du på just nu: Ingen, men snart på Linda Sundblads nya.
Vad är bredvid dig just nu: Lite pennor.

Hur ser ditt skrivbord ut: Har inget.

Vad var det sista du åt: En smörgås.

Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Mannen i mitt liv, när jag nu träffar honom?!
Har du en lavalampa: Nej, usch!

Hur är vädret just nu: Helt okej, bra promedväder men nu är det lite sent så då är det kallare.
Vad gjorde du igår natt: Pratade med en kompis, läste och sov.

Vem pratade du sist med på telefon: En kompis.
Vad gör dig glad: Överraskningar!


Vart skulle du vilja du åka...

för att shoppa: Paris eller New York.

för att festa: Någon storstad.

för att ha sommar: Som jag skrev tidigare: Bali, Maldiverna eller Hawaii.
Vill du ha barn: Ja, självklart.
Vad ska dom heta: Chloé och Zoé, om det blir två tjejer.

Hittade listan hos
http://aenigma.blogg.se/ !


Drömmer mig bort...

36466-416

...tänk vad skönt det vore att få åka bort till något varmt ställe, med vita stränder, goda drinkar och söta pojkar. Det vore inte alls fel, just nu skulle jag helst vilja åka till Bali, Maldiverna eller Hawaii.
Vart skulle DU vilja åka?

Sjalar

36466-415

Jag vill ha en sjal, nu helst. Jag älskar sjalar tunna som tjocka och nu vill jag ha en liknande den som modellen Julia Dunstall har på bilden. Den skulle passa mig perfekt!

I like!

36466-414

Åh, en outfit helt i min smak. Nicole was really goodlooking på veckans teenvogue tillställning. Iklädd klänning i perfekt modell i skirt och fladdrigt mönstrat tyg i gröna nyanser med sammetskant upptill med passande accessoarer kan det inte bli annat än lyckat. Berlockhalsband, i modell kortare, var på plats likaså en svart clutch  och kamelfärgade Loubotin  pep-toes.


Sminksnack

36466-411

När man ser bilder på kändisar utan smink märker men att de verkligen ser annorlunda ut, klart att dom gör det, det gör ju vi "vanliga" människor också. Jag tycker att det är skönt att gå osminkad och det är ju bra för huden att få andas. När jag ska ut eller så, så sminkar jag mig alltid men jag har aldrig riktigt varit dendär "brunkrämstypen".  Naturligt ska det vara och det gör mig egentligen inte så mkt att jag har blek hy för om kändisarna passar i det kan väl jag också passa i det, se bara på Nicole Kidman, Kirsten Dunst och Lindsay Lohan (som iofs då och då lyckas ha en orange ton över hela kroppen, uhh!). Vid festligare tillfällen blir det självklart lite extra men i vanliga fall är det alltså sparsamt på sminkfronten för min del. Mina, och många andras, sminkfavoriter är helt klart YSL - guldpennan, Nars rouge i färgen Orgasm och Sephoras solpuder och concealer. Mascaror varierar men nu är jag inne på en från Clinique. På läpparna har jag gärna Rosebud eller Stilas tinted  strawberry lipbalm.




Veckans

Ska börja med en lista som ska fyllas i varje vecka, och den kallar jag naturligtvis veckans.

Veckans fashionista: Rachel Bilson, hon lyckas alltid med sina outfits.
Veckans blogg: Det är helt klart söta Sigrids,
http://sigrid.webblogg.se
Veckans godaste mat: Tomatsoppa - cravings!
Veckans snygging: Wentworth Miller
Veckans vill ha: En snygg skinnjacka.
Veckans hälsotipstips: Powerwalka - det är ju inte jobbigt det är bra nyttigt och skönt.
Veckans tv-program: Laguna Beach
Veckans låt: Det kan bara bli Nelly Furtados "Say it right" från senaste albumet Loose.
Veckans shoppingtips: Tro det eller ej men jag lyckas alltid fynda något på lindex, kolla in utbudet du oxå.
Veckans film: Capote - dramatisering i det bästa skick.
Veckans modell: Snejana Onopka




Dagens bild

Dagens bild

Snygga och inspirerande Jessica Stam backstage på en av vårvisningarna i NY.

En hälsosam höst

 36466-408 

När hösten kommer kommer jag för det mesta automatiskt in i ett hälsosamt tänkande, vilket bl a innebär nyttigare mat, inte mkt sötsaker och mycket träning. Den här veckan har varit en riktig bra vecka, jag har går och sprungit som bare den. Jag tränar genom att gå powerwalks och springa, det passar mig bäst för man kan göra det när man har tid, ska man gå på olika pass är det alltid en massa tider att passa. Veckorevyn träningsspecial kunde inte komma lägligare, perfekt!

Nu undrar jag hur DU tränar i höst?

Önska kan man alltid...

36466-405
Om jag skulle få vad som helst just nu skulle hag absolut vilja ha en Chloé Edith bowling bag i storlek large. Tänk vad den skulle var perfekt, man sulle få plats med en massa saker, den är grå och riktigt snygg. I like!

Mischa's senaste outfits

       
(1 - från vänster)

Mischa Barton har under de senaste veckorna besökt den ena tillställningen efter dena andra. Vi vet alla att hon är modeintresserad hon har satt på the front-row på flera av de storna modevisningarna under New York fashion week. Alla hennes senaste outfits har bestått av klänningar, vilket jag verkligen gillar men just dessa har inte riktigt fallit mig i smaken...

1. Jag brukar gilla just den här lite lösa modellen på klänningar men den här blir lite tältvarning. Grått är snyggt och det är snyggt med silverpaljetterna men som sagt, tältvarningen förstör allt. Dessutom förstår jag inte hur hon kan välja att ha guldskor till. Att blanda guld och silver är ingen hit, inte ens om man är en stilsäker fashionista.

2. Den här modellen är inte dum men jag är inte särskilt förtjust i prickigt, inte i blått heller för den delen. Nej, jag gillar den inte. Jag har fortfarande svårt för att blanda svart och marinblått så därför tycker jag även här att Mischa har valt fel skor till.

3. Långklänningar har varit på tapeten ett tag, jag passar inte i det men visst kan det vara snyggt. Modellen är söt men tyget är nigen höjdare. Jag gillar v-ringningen och de lagom långa ärmarna, jag gillar däremot inte den svarta väskan hon har valt att ha till.

4. Modellen på den här klänningen med stora marängliknande puffärmar klarar jag bara inte av. Det är nite alls min stil och jag kan inte ens tycka att klänningen är snygg på Mischa Barton. Visst är den annorlunda men jag kan bara inte tycka om den.

5. Klänning nummer sex är mer min stil. Jag gillar ärmarna som består av tre lagers volanger, längden är perfekt och modellen likaså. Vad jag har svårt för är tyget, jag gillar att det är skirt, tunnt och genomskinligt men jag gillar inte mönstret och dess färger. Outfiten är välmatchad med svart väska och svarta skor till.

6. Ehh..vad kan jag säga om den här klänningen som inte alls faller mig i smaken. Det enda jag gillar är de tunna, stora genomskinliga ärmarna, resten av klänningen är hemskt. Inte likt Mischa.

7. Den här klänningen är snygg. Här är ett bevis på hur snyggt det är med svart och vitt. Jag gillar modellen med dess speciella urringning, klänningen är i kortaste laget men ändå inte för kort. Snyggt är det med den svarta kanten nedtill och på ärmsluten. Det enda som jag mäjligen skulle vilja förändra är skärpanordningen, jag sulle hellre se något lite snyggare skärp istället för ett vanligt brett läderskärp. Än en gång välmatchande accessoarer i form av svarta skor och svart chanelväska.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att Mischa's senaste outfits har inte alls imponerat mig. Hon brukar alltid både imponera och inspirera. Kanske är det ett försök att skilja sig fråna alla andra att vara annorlunda, vad vet jag...?  

Jag blir galen!

Här har jag suttit hur länge som helst och skrivit ett lååångt inlägg om Mischas senaste outfits och när jag sedan tittar efter på bloggen är det helt borta, jag förstår ingenting...?

Mer vad...?

Vad vill du ha mer av här i bloggen?

Jag känner att jag vill förändra lite, vad saknar du i min blogg, mer mode, mer mig, mer kändisar?

Vad? Snälla svara på min lilla fråga :)


Favoritmodell just nu



I dessa fashionweeks tycker jag att det är dags att ta upp ämnet favoritmodell, min favoritmodell just nu är ukrainska Snejana Onopka, vilken är din?


36466-384

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild

Kirsten Dunst

Höstmode

36466-403

Dessa outfits från Burbery Prorsums höstkollektion, 2006 får mig verkligen att längta efter hösten. Snygga kappor med skärp i midjan, rutigt, svart, klassiska väskor i typiska "väskfärger" och söta "vill ha" mössor.


Hon kan sin stil Kirsten

36466-397

36466-390

Åh, dessa outfits är ju bara to di for! I den första outfiten visar Kirsten ännu en gång (se tidigare inlägg) hur snyggt det är med kombinationen svart och vitt. Självklart tillhör den kombinationen ett av höstens måsten - skinnjackan.

I outfit nummer bär Kirsten en lite annorlunda men snygg pennkjol, till den har hon en vanlig ljust grå topp. Istället för skinnjacka bär hon här en annan variant av den svarta lite kortare jackan med ärmar som slutar strax nedanför armbågen. Som pricken över i:et har hon ett par svarta Louboutin-liknande  skor. Me like!

Inte snyggt!

36466-391

Mischa, som verkar vara nästintill anorektiskt smal (men lång) ser ut som en stos jätte bredvid pyttelilla Nicole, jag tycker att Nicole ser ut att vara ännu smalare nu an vad hon varit innan om man tittar på de senaste bilderna. 

36466-392

Mamma får gärna sy...

36466-372

...en klänning till mig i samma modell som Siennas på bilden. Dock i en annan färg, kanske grått eller mörkgrönt. Det vore inte dumt. Modellen är väldigt enkel och det är lagom längd, snyggt med svarta strumbyxor till och något längre berlockhalsband. I like!

Cravings

Det är riktigt jobbigt när man får cravings på saker saker och ting. Just ni har jag det på Ramlösa, helst med smak av granatäpple. Sitter här och väntar på att mamma ska komma hm med det till mig...got, gott.

För övrigt har jag nyss plockat iordning lite i mitt rum och nu tänkte jag göra lite ansiktsmasker och så. Självklart hiiitar jag inte ploppen till handfatet så jag får vänta tills mamma kommer hem... Men det gör inte så mkt för då blir det lite tid till att blogga nu istället.


Dagens bild

36466-371

Síenna Miller för Pepe jeans.

Härligt omslag

Härligt omslag




Yes...I'm back on track!

36466-369

Redan tillbaka och kan nu börja blogga igen. Det har hänt en hel del de senaste dagarna och något som uppmärksammats är att söta Kate Bosworth nu har blivit ännu smalare. Redan innan var hon i i smalaste laget tycker jag. Ok, man ser iofs smalare ut i helsvart men kolla in benen i de svarta skinny jeansen hon har på bilden...inte alls snyggt!


Fyyy!

Sorry, men det blir lite dåligt på bloggfronten ett par dagar. Virus har jag drabbats av och alla mina tusentals bilder har försvunnit :( Men,men får leta upp nya.


Sweet

36466-368

Kate Bosworth i ny frissyr och matchig outfit, I like!

Listdax

Hittade den här listan hos www.fancydesire.blogg.se.

Senaste impulsköp: Prylar till mitt rum som ljuslyktor och krokar.
Bästa fikat: Något från ett franskt bageri, finns såå mkt gott att välja på.  
Färg du hatar: Just nu, orange.
Någon som gör dej förbannad: Orättvisor!
Så får du motion: Powerwalks och löpning.
Om du var en blomma: Så skulle jag vara en orkidé eller en vallmo.
Det dyraste du äger: Måste nog vara vinterjacka eller tekniska prylar.
Tidigaste barndomsminnet: När jag var i Amsterdam och tappade min sandal i kanalen, tror jag.
Första frågan du ställer till ny bekantskap: Vet inte riktigt...det beror på.
Samlar på: Smycken och skor.
Underskattad grönsak: Avocado
En bil är ett/en: Bra sätt att färdas, längre sträckor.
Pryl du inte kan vara utan: Datorn
Ditt livs aha-upplevelse: Kommer inte riktigt ihåg nu, men jag blev förvånad när jag såg Kylie Minogues Oliver Martinez.
Lyx är: Att kunna göra precis vad man vill.
Tidningar du prenumererar på: Just nu är det Elle, Veckorevyn och Plaza.
Du gör med 100 upphittade kronor: Hyr film och köper någon tidning.
Nån du saknar: Pojkvännen som jag ännu inte har.
När grät du senast: Någon gång förra veckan.
Du tycker det är tantvarning: Att enbart börja använda fotriktiga skor.
När är du gammal: När jag inte längre orkar vara med min familj och hålla igång.

Alltid lika roligt med listor. Nu ska jag städa lite och sedan ska jag göra en liten frukost/lunch/brunch bestående av en omelett á la Alexandra, till det ska jag dricka en stor kopp grönt te med citrus smak, gott!

Vad tycks?



Senaste SJP, vad tycker du om outfiten?

Dagens bild 1

Dagens


I like!

36466-364

Rachel Bilson i guldfärgad lös topp med lite puffiga ärmar och svart knyt upptill. Självklart är hon enkelt sminkad (som alltid) och har mittbena. I like! 


Trender

36466-363

Modellen Lily Donaldsonm och hennes vänner är minsann trendriktiga med hög midja, rutigt och leopard!

SJP - dresses



Någon som ofta har söta och annorlunda klänningar vid offentliga tillställningar är Sara Jessica Parker. Klänningarna hon bär är ofta axelbandslösa eller snyggt urringade och slutar precis ovanför knät eller strax under. Har hon en klänning i exempelvis grått pryds hennes fötter gärna av ett par färgglada skor i exempelvis turkost. Klänningarna slutar oftast under bysten och har en stor, frasig och puffigt marängliknande kjol. Materialen varierar mellan exempelvis spets, tyll, sammet och siden. Hon gör sig utmärkt i många färger och bär både karamelligt färgade klänningar och klassiska cremefärgade eller svarta. 
 

Svart ska det va.



Inte nog med att man ser smalare ut i svart, det är ju dessutom så snyggt. Snyggast är det om man exempelvis har klänning och svarta strumpbyxor (inte hudfärgade). Svart är faktiskt alltid snyggt, man behöver inte känna sig tråkig bara för att man har svart, men om man skulle göra det kan man ju alltid "piffa till" outfiten med någon färgstark accessoar. Som ett rött smalt skärp i midjan, ett långt berlockhalsband med en färgad sten eller ett guldfärgat diadem. LBD:n är ju ett måste i höst och det är roligt eftersom det finns så många olika varianter, det finns någon som passar alla och man kan förändra outfiten genom att just ha olika accessoarer till. I like!



På håret



När det gäller hår i höst är ju mittbenan ett hett ämne. Många kändisar har anammat trenden och vissa passar bättre i det än andra. Någon som gör sig utmärkt i mittbena är systrarna Olsen. Snyggast tycker jag det är när man har en längre lugg, som även den är uppdelad i mittbena. Är mittbena något du kommer att ha i höst? Först tyckte jag inte alls att det var snyggt men nu har jag vant mig och i våras hade jag det lite då och då.

Dagens kändisbild

36466-346

Kirsten Dunst


I like!

36466-34536466-344

En söt Rachel-outift helt i min smak. Klänningen har en fin modell med söta puffärmar, perfekt urringning och smått veckad vidd. Att klänningen är grön gör den inte direkt fulare, grön är nämnligen min favoritfärg och Rachel Bilson passar dessutom utmärkt i färgen. Btw, bra skoval!


Dagens bild

36466-335

"Stam"

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild

Zooey Deschanel

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild

Lindsay, här med lugg.


Inspirerande



Åh vad jag gillar inspirerande filmer. "Mona-Lisa's leende" var en söndagsfilm i min smak. Kläderna och smyckena var dessutom riktigt fab. 

Stilmässigt fick man erfara:

> Höga midjor.
> Klänningar och kholar som slutar på vadens mitt med mycket vidd och volym i kjolen.
> Berlockhalsband med kort kedja, oftast med hjärta i berlocken.
> Små söta örhängen, exempelvis enkla pärlor.
> Vita pärlhalsband.
> Koftor i massor.
> Röda läppar.
Eleganta skjortor och blusar.
> Höga toffsar och eleganta håruppsättningar med tillrättalagd vågig lugg.

Underbart inspirerande!
    


Dagens kändisbild

Dagens bild
Chloë Sevigny

Nu om tre minuter är det dags för mig att sätta mig i soffan med en filt och en kopp te för att titta på Mona-Lisa's leende, har sett den redan men jag kommer inte riktigt ihåg den...

Tjingeling!

Stil enligt Kirsten



Bild 1: På bild nummer ett bär Kirsten en mönstrad klänning i svart och mörkt orange (not my favourite color). Vad jag gillar med klänningen är den perfekta längden, det skira materialet, den djupa urringningen, och trekvartsärmarna med en liten volang nedtill. Med svarta peeptoes, enkla silverörhängen och en söt men inte alltför glammig frissyr blir outfiten verkligen lyckad.

Bild 2: Här visar Kirsten hur snyggt det är med svart och vitt. Med svarta strumpbyxor, vit kort klänning med mycket vidd och en svart kofta  passar det (återigen) bra med ett enkelt silversmycke, i detta fall ett lite längre halsband.  

Bild 3: Klänningen Kirsten bär på bild nummer 4 har en ganska "vanlig" och tråkig modell men tack vare tyget och det tunna guldskärpet som är knutet runt höften blir klänningen ändå speciell. Svarta ballerinas är alltid snyggt och det passar bra till klännigen. Har man svart klänning kan man lika gärna köra svart rakt igenom, för det är ju så snyggt. 

Bild 4: På bild nummer 4 visar Kirsten en lite "kontorschic" stil med svart pennkjol och en vit skir blus med trekvartsärm och krås. Kirsten gör sig bra i stilen!

Sammanfattning: Man kan väl säga att Kirsten är typen som gillar det enkla, hon är sällan överstylad och hon gillar svart. 




En höstlik Kate Bosworth outfit

36466-316

En helt okej outfit. Jag gillar de grå stuprörsjeansen, den svarta skinnjackan och den långa grå halsduken, stövlarna passar dessutom utmärkt till resten av outfiten, snyggt!

Hårsnyggt

36466-314

När jag ändå är inne på Chloë Sevigny kan jag lika gärna avsluta dagens bloggande med denna bikinibild på henne med knut mitt på huvudet, I like!

Inspiration - Chloë

36466-313

Wounderful! Jag börjar uppifrån...mittbena, långt hår, snygga solglasögon, söt småblommig klänning och lång vit kofta. Såå sött!


När jag såg den här bilden...

36466-312

...kom jag på att jag, som inte ens är särskilt förtjust i djurmönstrat, vill ha någon liknande luvtröja. Kanske har jag ändrat mig imorgon men just nu vill jag det iaf.

Senaste Rachel

36466-310
I Rachels första outfit skulle jag gärna vilja ha:

> De röda ballerinaskorna för det är något jag saknar i min garderob. Jag tycker att det är ursnyggt att ha exempelvis svarta kläder och ett par röda skor.
> Det blommiga tunna linnet, sött och passar bra nu i slutet av sommaren.
> Solglasögonen såklart, har dem iofs redan men fina är dom!
> Den svarta, lagom stora Chanelväskan, man kan ju aldrig ha för många väskor. Svarta väskor passar dessutom till mkt.

36466-309

I Rachel andra outfit skulle jag inte tacka nej till:

> De svarta snygga solglasögonen, liknar mina D&G solglasögon ganska mkt faktiskt.
> Den cremefärgade lite längre koftan. Snyggt med långa koftor tycker jag.
> De söta skorna, just för att de är söta och skulle passa utmärkt till min senaste klänning.