Fullt upp

Idag är det en massa saker på schemat. Tyvärr missar jag Desperate Housewives ikväll, får se reprisen på söndag. Efter det blir det dock mys med syrran för en gångs skull. Med mys innebär idag filmmaraton och ett stort fruktfat. Hej sålänge.

Omslagsdags

36466-287

Dagens bild

36466-286

Egentligen är jag inget fan av Scarlett men lite variation har aldrig skadat.

Frasig kojl.

Tro det eller ej men vid utgång skulle jag absolut kunna tänka mig att ha på mig den här frasigt glittriga kjolen från Alessandro Dell'Acqua med rosettknyt i midjan. Egentligen är den inte alls jag, men tänk med ett svart vanligt linne under, svarta strumpbyxor och matchande skor. Snyggt!
 36466-285

Dagens bild

Dagens bild

Kvällsplaner

Nu ska jag fixa mina naglar lite och sedan ska jag titta på en filmen som går på trean och dricka rykande hett te.
Ha en trevlig kväll!

Svart från topp till tå.



Inte nog med att man ser slankare ut i svart det är ju verkligen snyggt och på tapeten just nu. Det är inte enbart den lilla svarta som gäller utan det är svart från topp till tå. I like it a lot!

 


Dagens bild

Dagens bild

Mörkbrunt is the shit!

Kolla in håret här och här, vad tycker du?

Veckans

Kom precis hem från bion och filmen var underbar. Det var verkligen en Alexandra-film! Jag älskade miljöerna, Andy's förvandling, de höga klackarna, kläderna- allt. Nog om det, nu ska jag istället ägna mig
åt veckans...

Veckans snygging:
Simon Baker - Åhh.
Veckans fashionista:
  Kirsten Dunst - Förklaringen finner du strax här under.
Veckans tidning:
Svenska Glamour - Perfekt blandning, roliga lättsamma artiklar och bra storlek.
Veckans film:
The Devil wears Prada - Så bra, gå och se den du.
Veckans vill ha: Baskern nedan - Så söt och så jag.
Veckans godaste: Skink och solrossallad - Gottgott!
Veckans färg: Svart - Det funkar alltid.
Veckans modell: Doutzen Kroes - Vackert Brigitte Bardot liknande modell.
Veckans blogg:
Evelina's - Hon verkar ha smashing outfits och tränar en hel del.
Veckans tv-programm:
Grey's anatomy - Yes, snart är det dags, då sitter iallafall jag bänkad.

En liten fråga

En liten fråga
Någon som vet vart man kan hitta denna underbara skapelse???

Mkt på schema och kvällsplaner.

Liksom igår har jag även idag haft fullproppat schema. För en liten stund sedan vr jag ute och sprang och när jag kom hem åt jag en urgod skinkoch solros sallad med bl a sparris, mmm. Det var riktigt gott. Snart ska jag duscha och fräscha till mig för ikväll blir det bio - Djävulen bär Prada. Jag tror att det är en film i min smak men man vet aldrig. Hoppas ni får en trevlig Lördagskväll! 

Dagens bild

36466-263

Ett omslag med rockchica Theodora Richards och Elizabeth Jagger.

Designerdrömmar

Jag kikade igen Net-a-porters nyheter och om jag skulle få välja fem plagg/acessoarer just från nyheterna skulle de bli följande:

♥ 
Dessa nougatbruna Alexander McQueen Mary-Janes.
♥ Denna mysiga gråa Juicy Couture tröjklänning i Kashmir.
 Dessa kändishypade svarta Louboutin peep-toes.
♥ Dessa Paul & Joe ankelboots i med rosett ibak, de är dock i fel färg.
♥ Denna söta axelbandslösa Lauren Moffatt klänning i vitt och grått.

Ge mig tack.

36466-262

Jag skulle verkligen tacka ja om någon på dena jord erbjöd mig Hilary's svartvit rutiga kappa med lite kortare ärm och de svarta platta skinnstövlarna med nedvikt kant.
Skulle du?

Jag - inget fan av Lindsay's outfits.

36466-261

Nej det stämmer, jag brukar
inte alls vara något fan av Lindsay's konstiga och omatchande outfits men och har hon en outfit i min smak, som på bilden ovan. Allt stämmer- modellen på klänningen, färgen, längden samt de söta detaljerna. Ett + är det också att Lindsay har mittbena och platt hår, hon passar i det.

Dagens bild

36466-259

Med lite ändringar...

Levely dress

...så skulle klänningen ovan bli perkekt. Man skulle kunna ha den både när man går ut och till vardags med ewempelvis en tunn polo under. Jag gillar modellen, längden, de dolda fickorna och längden. Jag skulle ta bort de runda "plastsakerna" och ändra ringningen en aning.

Vad tycker du om denna lilla svarta?

På tal om Kirsten...

         

...så beundrar jag verkligen Kirsten Dunst. Inte nog med att hon är en begåvad skådespelerska, hon har även en säregen och inspirerande personlig stil. Hennes stilknep är lätta att ta till sig, särskilt eftersom hon gillar det där enkla, det är inte en massa krussiduller. Stilmässigt beundrar jag henne verkligen för att hon kan se stunning ut med enkla medel. Det är ganska lätt att kopiera hennes outfits och förändra dem genom att sätta sin egen prägel på dem. Kirsten är inte heller den där klassiska vackra skönheten, hon har något speciellt och är söt på sitt sätt. Dessutom är hon för det mesta väldigt söt i håret. 


             

Kirsten shoppar HM.

36466-243 36466-242

Roligt är det att se att även stjärnor som fashionistan Kirsten Dunst shoppar HM. Det gör hon rätt i för hur mkt snyggt kan man inte hitta på HM just nu?


Dagens bild

Dagens bild


Det vore inte fel, inte alls.


36466-239

Idag har jag en del att pyssla med. Just nu äter jag faktiskt müsli med skivad banan i till frukost, gott. Sedan ska jag fixa till mig och sticka iväg. Man kan ju inte påsta att det är något härligt höstväder ute dirékt, regn och rusk är det enda jag ser när jag tittar ut genom fönstret. När jag tittade igenom mina bilder lite hittade jag bilden ovan på en semestrande Mischa Barton. Tänk vad skönt det vore att åka iväg till något riktigt varmt ställe nu och efter att man har badat bara dra på sig en färgglad tunika och solglasögon och sedan springa iväg barfota. Åh, vad det skulle passa perfekt i dessa regniga dagar. Nej, nu får jag äta upp min frukost här. Ha en bra dag allihop! 

Listigt...

Hittade den här lite annorlunda listan hos Rebecca, så varför inte fylla i?

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!

Will it be ok? Reptilia.
How are you feeling today? My Heart.
How do your friends see you? How high.
Will you get married? Losing my way.
What is your best friend's theme song? I could get use to this.
What is the story of your life? My Love.
What was high school like? Everything I'm not.
How can you get ahead in life? Leave me alone.
What is the best thing about your friends? Eller (remix).
What is tonight going to be like? Long way to happy.
What is in store for the remainder of this weekend? I never known a girl like you before.
What song describes you? Saturday morning.
To describe your grandparents? Nothing new.
How is your life going? If it's alright.
What song will they play at your funeral? Bejbi.
How does the world see you? Crazy on you.
Will you have a happy life? Go go gadget gospel.
What do your friends really think of you? Paris for hundred.
Do people secretly lust after you? Chemicals react.
How can I make myself happy? Lovestoned/I think she knows.
What should you do with your life? Is it any wounder.
Will you ever have children? Love don't let me go.

Nja, inte någon jätterolig lista, en hel del svar verkar dessutom lite oroväckande men man kan ju se det så att du får dig en titt i min i-pod spelningslista.


Charlotte Ronson

Då Nicole Richie var på Charlotte Ronson's Coctail party förra veckan fick jag verkligen upp ögonen för designern. Jag kollade igenom hennes  höstkollektion (?) och plockade ut mina favoriter.

I skoväg vill jag gärna ha dessa stövlar och de underbara skorna hon har på sig på bilden längre ner i min blogg. När det gäller ytterplagg och små chica kavajer/jackor finns det en hel del fina att välja bland. Min favorit är den här korta jackan. Bland överdelar som koftor och söta blusar finns det oxå en och annan som skulle passa mig bra. När det gäller klänningar fanns det knappt några som föll mig i smaken men den här är riktigt söt. Slutlign hittade jag även ett par shorts i jättefin modell med hög midja.

Jag måste medge att det även finns en hel del plagg som inte alls faller mig i smaken, men man kan ju inte tycka att allt är jättesnyggt.  


Veckans modell - Doutzen Kroes

36466-237

Denna veckas modell blir definitivt Nederländska Doutzen Kroes med de isblå ögonen.


Dagens bild

36466-231


S K O R

Skor är något jag, och många andra, aldrig kan få nog av. Jag känner alltid att jag behöver ett par nya skor även om jag precis köpt tre par. Just nu vill jag ha ett par nya ankelboots, ridstövelliknande stövlar och partyskor. I de högre prisklasserna finns de underbara skor, jag fastnade bl a för dessa Olivia Morris skoletterna, jag är inte så mkt för mörkblått men svarta vore inte fel. Dessa Prada peep-toes skulle bara se klumpiga ut på mig men de är riktigt snygga. Chloé stövlarna skulle funka, jag gillar att de inte är alltför höga för det passar bra till vardags. Här har vi återigen ett par sandals av den klumpiga modellen från Kors by Michael Kors. Helsvarta Louboutin pee-toes är aldrig fel inte heller kilklackar av samma märke, dock i mörkrött.  På tal om peep-toes, är inte dessa Marc by Marc Jacobs peep-toes ursöta? Gillar man ljusgrått, svart och vill ha en klassisk modell kan man alltid satsa på dessa Louboutins. Modellen på Marc Jacobs ridstövlarna här är helt okej men jag gillar inte att de är blanka. Jag vill verkligen ha dessa, dom är ju helt perfekta och dessutom överkomliga när det gäller priset! När vi ändå är inne på märket Dolce Vita är ju dessa riktigt snygga dom också. Jag kan dock inte riktigt bestämma mig för om jag gillar dessa eller inte... Ballerinas funkar alltid, dock inte ute på vintern, men dessa grå är iaf söta likaså de röda. Vill man ha ett par ljusa skor tycker jag att dessa är underbara men jag gillar inte när det går en rem runt foten. Svarta stövlar från Paul & Joe skulle passa bra i min garderob, jag gillar när de går att matcha till många olika outfits.   

Nej nu får det vara nog, man kan ju sitta i evigheter och titta på alla underbara skor som finns men nu måste jag få lite gjort här. Hej sålänge.  

Sjalar

36466-230
Jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen, jag är ett fan av sjalar. Just nu letar jag efter en stor och mysig sjal, tips?


Dagens bild

36466-229


Listdax

Hittade listan nedan hos Vera.

1. Hur ofta tvättar du duschdraperiet?
Det där sköter inte jag.
2. Håller du med om att morgonrocken är ett av de mest nödvändiga plaggen?
Nej.
3. Vilken är ditt favoritöl?
Jag gillar inte öl.
4. Är du rädd för möss?
Ja, gillar inte svansarna, uuh.
5. Vilken hårfärg/ögonfärg skulle du vilja ha om du fick välja?
Hmm..det varierar men just nu vill jag ha gröna ögon och mörkrött hår eller schokladbrunt.
6. Känner du NÅGON som tycker om brysselkål?
Ja många, bland annat mig själv.
7. Brukar du sova middag?
Nono.
8. Har du glasögon?
Nej.
9. Har du körkort?
Nej inte än.
10. Äter du nyttig mat?
Ja, det tycker jag men med vissa undantag då och då.
11. Har du några syskon?
Ja.
12. Kan du vifta på öronen?
Ja faktiskt.
13. När handlade du en BH sist?
Det kommer jag faktiskt inte ihåg just nu, men det var i Paris iaf.
14. Kaffe eller te?
Te, jag gillar verkligen inte kaffe.
15. Vilken sport tittar du helst på på TV förutom hästsport?
Jag tittar inte på hästsport men gärna på fotboll.
16. Har du någonsin haft en lila väska?
Nja, kanske.
17. Har du snickrat något nån gång?
Ja, det har jag allt, man hade väl träslöjd i skolan.
18. Kokar du egen sylt?
Nej, har aldrig provat.
19. Brukar du ha målade naglar?
Ja, man känner sig lite finare då.
20. Staden eller skogen en ledig dag?
Det beror på, skogen för en härlig långpromenad, staden för fika och shopping.

Kvällsplaner.

Regnet faller ner utanför fönstret och jag har precis kommit ut ur en lång och varm dusch. Snart ska det ut och powerwalkas i regnet. Jag gillar regn iallafall om man är inne. Ikväll är det både Cityakuten och Prisonbreak, härligt. Hur kan man vara så snygg som Wentworth Miller? Ska nog lägga mig tidigt ikväll och läsa, något jag tycker att jag aldrig hinner...

Ne, nu ska jag göra mig klar för en blöt (regnig) powerwalk. Ha en trevlig kväll, hej sålänge.

Ny väska

Nu känner jag verkligen att det är dags för en ny väska. Hade jag obegränsat med pengar, eller ja iaf  pengar så att jag kunde satsa på en riktig dyrgrip till väska skulle det finnas en hel del att välja bland. Varför inte den här svarta Bottega Veneta väska, modellen är perfekt och svart är alltid snyggt. Jag har skrivit om den tidigare och jag suktar fortfarande efter den här. Röda väskor kan vara snyggt till en enkel outfit, jag gillar när man har enkla outfits och piffar till det med en färgglad accessoar, gillar du inte rött så tänk efter det är ju Edith vi talar om nu. Det riktigt står Alexandra skrvet på denna väska, just nu kan jag verkligen tänka mig en väska som hängs på handleden. Tycker man inte att Marc Jacobs Stam bag är uttjatad kan ma ju satsa på en sådan, jag tycker att den är söt i modellen, men något tjatig. Jag föredrar isåfall MJ Stam bag hobo. Jag är inte ute efter någon brun väska men denna klassiska Miu Miu väskan i svart skulle inte var fel. Den är klassisk och håller länge. På tal om brunt så vore denna Prada väska något att satsa på. Jag gillar modellen och detaljerna men oxå att den är klassisk. Här är ännu en Prada väska som skulle fubnka men jag undrar hur den ser ut i verkligeheten...?  

Nej, nu får jag nog tänka lite mer realistiskt och titta efter väskor i min prisklass men inspireras kan man alltid av alla dessa underbara väskor.

Bildlig inspiration

36466-228

Genom att "studera" den här bilden kan jag konstatera följande:

♥ Jag måste köpa ett par kilklackar à la Nicole's.
♥ Charlotte Ronson har på sig en outfit som stämmer bra överens med min smak.
♥ Det är ursnyggt med ett par färgglada skor till en inte alltför färgglad outfit.
♥ Jag gillar inte alla dessa pärlarmband Nicole ständigt har runt armarna.
♥ Ett nytt svart nagellack måste införskaffas.

Dagens kändisbild - Chloe Sevigny

36466-226


Veckans modell

36466-225

En av våra svenska stoltheter, Malin Persson.

     

Veckans

Godaste: Smoothie's
Snygging: Tennishunken Andy Roddick.
Fashionista: Chloe Sevigny
Tv-program: LOST
Färg: Svart
Fynd: Mössor i massor.
Musik: Justin Timberlake's senaste album.
Film: Dagboken


Svart, svart, svart.

36466-223

Me like. Nicole har verkligen fått ihop en inspirerande outfit här tycker jag. Vad som faller mig i smaken är att outfiten innehåller mkt svart och att den tack vare klänningen blir söt. Btw kolla in Nicole's kompis, hon är ännu smalar än Nicole, jag trodde nite att man kunde vara det!?

Omslag

36466-221

Tänk vad tidningsomslag kan vara vackra...


Stjänorna sportar svartvitt



Åh, vad det är snyggt med kombon svart och vitt, stilrent, klassiskt och snyggt. Annars är jag inte så mycket för enbart vitt, inte ens på sommaren, men svart och vitt är inte dumt alls. Det ska användas mer frekvent från mitt håll vill jag lova.

Dagens bild

Dagens bild
Fashionistan Sienna Miller.



Känner mig inte riktigt på topp idag. Jag tror att jag ska ta en dusch och sedan krypa ner i soffan och titta på en film eller läsa lite.


Är i STORT behov av hjälp!

Jag har ett litet dilemma. Jag vill så gärna gå morgonpromenader men jag kommer mig inte för att göra det. När jag väl gått upp är jag hur pigg osm helst, det är inte det att jag inte orkar utan jag kommer bara inte iväg. Därför undrar jag om du har något tips på hur jag ska lyckas?

Vad tycks?

36466-203

Vad tycker du om Kirsten's outfit här? Är svarta stuprör, marinblå nlus med rosett/knyt i halsen, svartvit mönstrad kappa, svart skinnväska och svarta kilklackar något för dig?

Modelligt

Förra veckans modell blev ju Jessica Stam så här kommer lite försenade bilder på denna skönhet.
   
  
36466-196

    

Tyck till!

36466-192

Denhär svartvita outfiten innehållande lagom kjollängd, trekvartsärm och hög midja faller mig i smaken, vad tycker du?

Omslag

36466-191

Jag gillar verkligen det här gamla Vogue-omslaget, jag är mycket för siluetter.

Kirsten kan sin stil.

36466-190

I dessa dagar tycker jag verkligen att Kirsten klär sig underbart och precis i min stil. Jag har som jag tidigare skrivit alltid varit ett fan av Kirstens stil men just nu är hon på topp, stilmässigt. Me like! Det är så snyggt att matcha denna helsvarta outfit med en klarröd liten Chanelväska.

Helt i min smak.

36466-189

Äntligen funkade det att posta en bild, försöker och försöker lite då och då oftast utan lyckat resultat. Nu lyckades jag dock. Var bara tvungen att visa er den söta sidenblusen som Rachel har på sig på bilden. Den skulle passa mig perfekt, vad tycker du?

5 stildetaljer - Mischa Barton

5 stildetaljer - Mischa Barton:

♥ Hon
markerar gärna midjan.
♥  S söta Chanelväskor, visste du att hon samlar på dem?
♥ Hon är, precis som jag ett fan av svartvitt.
Stuprör är vad som gäller, alltid.
Kort ska det va.


Kan nite bestämma mig...

36466-187

...för om jag gillar klänningen ovan eller inte? Vad tycker du?

Dagens bild

36466-186

Yes, det funkade. Dagens bild blir den här söta på Rachel Bilson.

Listdax

Hittade listan nedan hos Hannah och tänkte att den kan vara rolig att fylla i.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"mein Schwänzlein! - Unterdessen" Min lillebrors tyskabok bar den närmaste.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Jag når ingenting.
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Nyhetsmorgon och nyheterna imorse.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
11:30, oj helt fel den är ju bara 11:11.
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Justin Timberlake.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Det var igår när jag var ute och powerwalkade.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bloggar.
8. Vad har du på dig?
Nattlinne (fortfarande) och en fleecemyströja.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Jag drömde allt möjligt konstigt, har bara svaga minnen av vad det var.
10. När skrattade du senast?
Igår på kvällen.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Ingenting änsålänge, renovering pågår.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Inte vad jag kommer på nu.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Rolig och annorlunda.
14. Vilken var den senaste film du såg?
"Att göra en pudel."
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj, den var inte lätt, jag skulle köpa hus, lägenhet, bil, kläder och massa andra nödvändigheter.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag älskar att klippa och klistra!
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Jag skulle göra så att ingen skulle behöva vara fattig.
18. Tycker du om att dansa?
Jag älskar att dansa!
19. George Bush?
Vi tycker inte samma saker.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Flicka Zoë eller Chloé, pojke vet jag inte riktigt just nu.
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jag vill bo utomlands, jag ska bo utomlands.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen!

Då var listan avklarad, nu ska jag träna, hej.

Tråkigt.

Datorn bara segar sig hela tiden. Det är så tråkigt för det går verkligen inte att ladda upp bilder, har jag tur lyckas jag med att ladda upp någon efter alla försök. Hoppas verkligen att det går lite snabare snart. Detta är alltså orsaken till att det inte blir så många inlägg.

Dagens bild

36466-330

Lill M-K.

Böcker

Jag gillar verkligen att läsa, det går i perioder men nu är jag inne i en sådan. Det jobbiga är bara att tiden inte riktigt räcker till. Det finns en massa böcker jag vill läsa men hur ska man hinna. Jag köper ofta böcker men jag hinner ju inte läsa alla. Hela tiden kommer det nya böcker man bara måste läsa men min fråga är när?

Nu ska jag titta på Charlie's Änglar - utan hämningar som går på tv ikväll. Jag har sett den flera gånger men vad gör man när det inte finns något roligare att titta på. Ha en trevlig kväll, hej.

Veckans

Fashionista: Ashley Olsen.
Snygging: Hayden Christensen
Tv-program: Sex and the City.
Köptips: Elle Puls, har du inte köpt den än, gör det om du vill har träninsinspiration och bra tips.
Blogg: Ytligheter.
Godaste mat: Kinamat.
Vill ha: En hängsleklänning.
Låt: The Perishers - "My heart".
Film: "Don't say a word".
Modell: Jessica Stam.
Nyhet: Nicole's och Paris återupptagna vänskap.

Kortkortkort

36466-328

Jag förstår inte riktigt meningen med den här kortkorta luggen. Rosario Dawson som annars brukar vara så söt, nu förstår jag verkligen inte hur hon har tänkt. Är det något jag har svårrt för så är det såhär korta luggar.

Dagens bild - Kirsten Dunst

36466-327

Yes, datorn är inte lika seg längre och det går nu att posta bilder. 

Godbitar

Satt här och tittade igenom det nyinkommna på netaporter. Det finns en hel del godbitar jag absolut inte skulle tacka nej till. Bland annat dessa svarta Chloé stövlar (de är dock ine helt perfect), den här grå perfekta och lagom stora Chloé väskan och den här underbara Stella McCartney jackan, det står verkligen Alexandra på den. Det finns så mycket man vill ha och så mycket som är snyggt! Tänk att ha obegränsat med pengar och bara kunna klicka hem det man vill ha, det vore inte fel. Kanske om några år... drömma kan man ju alltid.

Nej, nu får det vara nog med datorn för idag. Nu ska jag ägna resten av kvällen åt alla mina tidningar som jag ännu inte läst, har köpt fem stycken på två dagar (behöver väl inte nämna att jag är tidningsberoende kanske). Imorgon har jag återigen fullspäckat schema så jag vet inte riktigt hur det blir med bloggandet. Godnatt!


Dagsrapport

Dåligt på bloggfronten idag från min sida. Har haft fullt upp hela dagen och nu kom jag nyss hem från en poerwalk i skogen. Kvällen ska ägnas åt lite filmtittande, hoppas den är bra. Min dator (eller ja, bredbandet)är fortfarande otroligt segt så det går knappt att ladda upp bilder, tråkigt. Nej, nu väntar mitt filmsällskap, ska sätta på mig myskläder och krypa upp i soffan nu. Ha en trevlig kväll, hej. 

Seeegt

Blir inte mycket till bloggande idag pga av att min dator är så fruktansvärt seg, vet inte riktigt vad som har hänt men jag antar att det är så ibland. Nu ska jag snart åka och träna och sedan ska jag hem och äta god soppa mmm. Ikväll ska jag titta lite på tv och läsa alla tidningar som inhandlades tidigare under dagen. Jag köpte bl.a. ELLEplus och den verkade jättebra när jag tittade igenom den lite snabbt. Nepp, nu måste jag skynda mig och dra på mig mina träningskläder. Hej så länge. 

En Mischa outfit.

36466-326
Jag tycker att Mischa har en väldigt söt klänningen på sig här. Modellen är söt och jag gillar verkligen de korta armarna med små volanger på. Tyget är dock inte riktigt min stil, inte färgen heller för den delen, inte min färg helt enkelt. Skorna är riktigt söta, jag gillar knytdetaljen, att de är gåra gör ju inte saken sämre.

Min dröm

36466-325
När jag satt här och tittade igenom alla mina bilder lite så hittade jag den här
Miu Miu drömmen. Jag är på jakt efter en sadelväska och en väska man kan hålla i handen eller hänga på armen. Den här är helt enkelt perfekt, drömma kan man alltid.


Senaste Sienna

36466-324  

Den senaste tiden har vi kunnat se fahionistan Sienna Miller i tights kombinerat med stövlar som slutar strax under knät, både platta och höga. Till det har hon antingen haft klänning, tröjklänning eller längre tröjor. Hon passar i det och som jag skrev tidigare i bloggen så gillar jag verkligen den första outfiten ovan.

Sysslor.

Nu ska jag göra iordning mig lite, har ju bara ätit frukost än sålänge. Efter det ska jag pyssla lite och kolla på Sex and the City, sedan kommer min bror på lunch. Trevligt! Frågan är vad jag ska bjuda på...? Hej så länge.


Dagens kändisbild

36466-320

Mischa från Oktobernummret av Prestige - Hong kong.


På tal om...

36466-319

...Nicole och röda läppar så hittade jag denhär nytagna bilden på Nicole där hon än en gång har röda läppar. Jag vill se mer av Nicole i röda läppar, det passar henne verkligen!

Matlagning nästa.

Idag var jag minsann upp tidigt. Skönt, man får så mycket mer gjort och jag blir på mycket bättre humör. Snart ska lunch förberedas eftersom N kommer hit och lunchar, trevligt. Har även lovat att laga middag till familjen idag så kanske lagar jag båda måltiderna samtidigt så jag har det gjort...får se. Tänk att klockan bara är tio, i vanliga fall ligger jag och sover vid det här laget. Funderar på att gå och köpa lite tyger sen, vill sy lite klänningar.  Nepp, nu ska jag gå och fylla på min kopp med grönt te, mmm.

Snyggt!

36466-318

Jag gillar Maria Sharapovas outfit här. Moderiktigt, elegant och snyggt.  

Röda läppar

36466-317

Det är inte ofta man har sett Nicole i röda läppar men vad hon passar bra i det. Röda läppar har ju varit på tapeten ett bra tag, jag har dock aldrig riktigt hakat på trenden eftersom att det känns som att jag inte riktigt passar i det. Men det är riktigt snyggt, kanske ska jag ha röda läppar nästa gång jag går ut!? Är dina läppar röda tro?


Giambattista Valli

Då jag tidigare under dagen kollade in gårdagens och dagens bilder från Paris fashionweek på style fastnade jag särskilt för dessa godbitar från Giambattista Valli's show från igår. Kollektionen innehöll bl.a. många kortkorta klänningar med puffiga kjolar, rosettmarkerade midjor, annorlunda skurna snitt på såväl klänningar som söta jackor. Färgerna som dominerade var väl svart, beige ocg grått men där fanns även färgklickar i exempelvis gult och cerise. Jag gillar särskilt den grå jackan här nedan på den första bilden. En sådan skulle passa mig alldeles utmärkt.


Veckans modell

                                                                                                      

Veckans modell blev en av Caroline Winbergs bästa kompisar, engelska Lily Donaldson.



Likt!

36466-301

När jag såg den här bilden på Rachel Zoë kom jag verkligen att tänka på...ja gissa vem. Det skulle lika gärna kunna vara fröken Richie, likt eller hur?! 

Var bara tvungen...

36466-300

...att posta detta vackra Vougeomslag med modellen Amber Valetta. Enligt min mening är det vackert jag gillar stilen och färgerna, vad tycker du? 

Veckans...

Veckans fashionista: Kate Bosworth.
Veckans blogg: City-Living, helt klart ett ny inspirerande favorit.
Veckans godaste mat: Skaldjurssallad, mmm.
Veckans snygging: Jude Law.
Veckans vill ha: En basker, har ännu inte hittat någon som passar mig.
Veckans hälsotips: Låt det inte gå längre än fyra timmar mellan måltiderna/mellanmålen.
Veckans tv-program: One Tree Hill
Veckans låt: Scissor Sisters - "She's my man".
Veckans film: "Walk the line"
Veckans modell: Det avslöjas senare under kvällen.

Bråttom, nu kallar One tree hill. Hej så länge.

Dagens bild

36466-299
 Vackra Audrey Hepburn.

Planer för kvällen

Ikväll blir det en lugn hemmakväll, innehållande middag och tv-tittande med M. Får se vad vi hittar på att äta, kanske blir det någon god sallad. Jag känner för att hyra en film men vet inte om det finns någon särskild jag vill se just nu. Jaja, vi får se. Ha en skön lördagskväll allihop, kanske kommer det ett inlägg senare. Hej sålänge. 

Dagens bild

36466-297

Sockersöta Kate Hudson.


Nagellack

Nagellack

Jag har alltid varit lite dålig på att ha målade naglar. Jag har liksom inte riktigt orkat hålla på och måla och jag har aldrig riktigt varit speciellt bra på det heller. Visst tycker jag att det är ursnyggt med målde naglar men som sagt så har jag aldrig riktigt kommit mig för att uppehålla nagellacksmålandet. Den senaste tiden har jag dock försökt att ha målade naglar och man känner sig verligen mer glamorös. I fortsättningen ska jag verkligen försöka att alltid ha målade naglar, det är ju så mycket roligare.  

Listdax

Antog utmaningen från Catya.

One three hill eller O.C: O.C, men One tree hill är riktigt bra jst nu.
Ute- eller hemmakväll: Just nu, hemmakväll.
Salt eller sött: Salt.
Lyx eller budget: Både och.
Sommar eller vinter: Vinter.
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Myskläder.
Drömväska: Chloé edith i svart.
Har du barn: Nej
Favoritfärg: Svart, lila, grönt och gråbrunt.
Har du varit kär: Ja.
Favoritblomma: Orkidéer.
Tycker inte om: Orättvisor.
Senaste sjukhusvistelse: För ungefär två år sedan.
Favoritdricka: Te och Ramlösa.
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita
Vad gör du när du är uttråkad: Städar.
Vad retar du dig mest på: Orättvisor. 
Läggdags: Någon gång efter 24:00.
Nagellack: Helst rött, men lila och svart är oxå snyggt.
Husdjur: Nej, men skulle inte tacka nej till en liten hund. 
Skostorlek: 38
Favorit pålägg: Skinka eller makrill i tomatsås.
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Rädda barnen.
Bästa bok du läst: Små citroner gula.
Är du Internetberoende: Ja.
Gillar du snö: Ja.
När köpte du något åt dig själv sist: I förrgår.
Vilken är din bästa egenskap: Jag säger vad jag tycker.
Vilken film såg du på bio senast: Kan det ha varit "Transamerica" i Paris?
Favoritgodis: Mörk choklad - cravings.
Innerstad eller liten ort: Innerstad.
Nytt eller vintage: Både och.


Mysoutfit

36466-295

När jag ser Sienna på denna bilden får det mig att tänka på en riktig mysoutift - svarta tights, lila längre kofta och en stor stickad sjal. Hatten hade jag kanske bytt ut mot någon annan sorts mössa men Sienna är ganska söt i den.

Vad sägs om...

36466-294

...Mischa för Vogue?

Ännu en...

36466-293

...outfit helt i min smak. Detta skulle kunna vara jag, modellen på klänningen är söt och trekvartsärm är det finaste just nu, det småvitblommiga tyget med svart botten är inte dumt heller. Snyggt med acessoarer som svart skinnväska och svarta shades. Go Kirsten!

Dagens bild

36466-290

Söta Rachel Bilson.

En outfit i min smak

36466-289

Ashlee och jag brukar inte ha samma smak men denna outfit är en riktig "Alexandra-outfit". Skoletterna är riktigt snygga, svarta stumpbyxor funkar alltid, klänningen ser söt ut och är i perfekt längd, koftan är ett perfekt basplagg i höstens stora färg- grått och Fendi spy-bagen är något uttjatad men den funkar och den passar utmärkt till outfiten.





I like!

36466-288

36466-287

36466-286

Kate Bosworth, som jag gillar henne.

S H O P P I N G

36466-282   

Imorgon blir det lite shopping. Lite av varje ska inhandlas och jag är väldigt sugen på att köpa en mysig, stickad mössa nu inför hösten, får se vad jag kan hitta. Några tips?

Inspiration Sienna

36466-279


Just nu skulle jag nog säga att mina absolut främsta stilikoner är Sienna och systrarna Olsen som har tagit mig med storm de senaste dagarna, mer om det senare. Sienna outfit på bilden är inspirerande. Snyggt är det med lång kofta, kort klänning, svart strumpbyxor och svarta höga stövlar. Modellen på klänningen är söt och annorlunda men jag gillar inte tyget. Jag gillar verkligen lila så koftan skulle jag absolut inte tacka nej till. 

T r ö t t

Jag vet inte vad som har hänt men jag är så himla trött. Nu är jag iofs piggare än vad jag varit under dagen, men ändå. Kan det bero på att man har någon sorts näringsbrist eller kanske att man tränar för mycket? Vad vet jag. Jag ska göra en stor kopp grönt te och sedan ta en powerwalk, då blir jag nog piggare.

Dagens bild

36466-278


Tv-kväll

Kom precis in från en rask och härlig skogspowerwalk. Nu ska jag avnjuta kvällen i tv-soffan med en hallonsmoothie och lite mörk choklad, mmm. ikväll blir det Laguna Beach, Outsiders, Prison Break, Studio Virtanen, Fling och Cityakuten. Som ni förstår så älskar jag at titta på tv. Tjingeling.


Inspirerande tvillingar

36466-277

Man kan inte annat äm inspireras av detta moderiktiga tvillinpar. Jag blev helt exalterad när jag såg M-K's och Ashley's outfits på denna bild. Jag skulle mer än gärna ha deras outfits i min garderob. Jag föll verkligen för Ashley's svarta skinnjacka och hennes röda basker (snyggt med en accessoar i rött). När det gäller M-K's outfit tycker jag att den stora, stickade koftan ser mysig ut och stövletterna skulle passa mig perfekt! Inspireras kan man alltid...jag bara måste köpa en röd stickad basker. 

Längtar

36466-276

Åh, vad jag längtar efter
Marie Antoinette. När jag bodde i Paris skulle vi gått på den men sedan blev det aldrig så. Tänk att den gick på bio i Paris i slutet av maj och den har inte ens kommit hit än. Det känns extra kul att se den eftersom jag varit på underbart vackra och ståtliga Versailles, dessutom är Kirsten Dunst en av mina favoritskådespelare.


Dagens bild

36466-275

En gammal favorit.


Dagens bild

36466-274

Kate Moss


Veckans

Veckans fashionista: Sienna Miller.
Veckans blogg: Amandas Shopping
Veckans godaste mat: Mammas biffar.
Veckans snygging: Colin Ferrell.
Veckans vill ha: En kappa sydd av mamma.
Veckans hälsotips: Grönt te, gott och hälsosamt.
Veckans tv-program: Desperate Housewives.
Veckans låt: Charles Aznavour - "She"
Veckans film: Heartbreak Hotel.
Veckans modell: Julia Dunstall.