Drömkjol designad Vanessa Bruno

Bland Net-a-Porters nyheter hittade jag drömkjolen nummer ett, designad Vanessa Bruno. Är den inte ursnygg? Tänk till ett enkelt linne eller en t-shirt med tryck!

36466-752


Nu ska jag skynda mig till träningen, därefter är det jag som lagar mat hos pappa och sen blir det lugn hemmakväll med E, kanske med film eller Let's dance final, vi får se. Ha en trevlig fredagskväll nu.

Dagens önskelook

36466-751

Okej, det kan kännas lite tråkigt med svart men med färgglada och speciella skor går det bra i vårsolen. Hon med jeansen gör det igen, denna gång med klumpiga Chloéskor i orange (ingen färg jag gillar). Snyggt, snyggt, snyggt!

Dagens bild

36466-750

Dagens bild

36466-749


Klippet och jobb.

Dagen inleddes med en lång rask morgonpromenad, hur skönt som helst. Därerfter gjorde jag klippet, långt blev kort och jag är nöjd, tror jag... Senare i eftermiddag är det dags att jobba lite. Vilket gör att jag missar Grey's ikväll. Jag som har längtat en hel vecka. Men, men jag får se reprisen på söndag.  


Dagens önskeoutfit

36466-754

Idag skulle jag gärna klä på mig blå t-shirt med silvertryck,
skinny-jeans från Sass and Bide (tänk att dom är ankelkorta) och vita tygskor. Till detta skulle jag ha en lite finare Chanel-väska för att bryta av den slappa stilen lite samt röda naglar och solglasögon från Dior homme med vita bågar.

Dagens bild:er

36466-751
36466-750
Sasha Pivovarova för Prada, två bilder innehållandes fina färger.

S J A L A R

Jag ser sjalar, fina sjalar, överallt hela tiden. Jag bara måste ha massa sjalar. Det är så roligt att piffa upp en outfit med halsdukvintern och sjalvåren. Jag trivs verkligen i det, helst ska det vara en speciell sjal/halsduk. Dessutom, när jag ändå är inne på sjalar vill jag gärna ha en stor, ljus och  mjuk sjal att vira in mig.  Ungefär som tjejen på cykelns sjal (se bild nedan), fast kanske ännu större.
 

Perfekt i sommar och lunch.


36466-743
Till sommaren vill jag gärna ha någon liknande söt och skir tunika som den ,från
river island, på bilden. Jag brukar inte gilla när det är en massa stora puffiga detlajer upptill men på den här passar det utmärkt. Se så fin och somrig den är. 



Nu ska jag äta lunch i form av mammas goda örtstek och tomatsallad- gott!

Dagens önskelook

Dagens ?nskelook

Idag skulle jag inte ha något emot att bära Siennas söta outfit. Jag gillar den mönstrade korta klänningen til svart, svart, svart.

Dagens bild

36466-741

The Hills - frukost.

Nyss hemkommen från en solig, upppiggande och ganska kort morgonpromenad är det strax dags för frukost. Till frukosten ska senaste The Hills kollas in. Yes! Klockan 11 är det dags för träning, så snart sk jag ut i solen igen. Tänk om man hade en balkong nu...

Jeans och promenad.


36466-740
Något jag skulle behöva investera i är ett par nya jenas. Helst vill jag ha ankelkorta för det är riktigt snyggt. Det tar dock så himla lång tid för mig att hitta de ultimata jeansen så jag gillar inte alls att gå ut på jeansshopping  Äh, jag väntar nog ett tag tills det är absolut nödvändigt...

Snart är det dags för långpromenad med E i vårsolen. Alltid lika trevligt, vår tisdagstradition blir även en måndagstradition verkar det som.

Ge mig min Chloé.

Väskor kan man aldrig få nog av och jag är särskilt förtjust i klassiska väskor från Chloé och Miu Miu. Nedan finns tre underbara Chloéväskor som gärna skulle få hänga på min arm/axel. Med färger som passar till det mesta, fina och speciella detaljer som synliga sömmar, spännen och många fack gör att väskorna faller mig i smaken. Det ska vara enkelt men speciellt. Vanligtvis gillar jag inte ljusa väskor men färgen på bay-bagen nedan är perfekt.  
36466-738


Dagens önskelook


36466-735
Ta bort stövlarna ochh lägg till ett par Converse så har du min önskelook för dagen.

Dagens bild

36466-734

Vill ha, gårdagen, våfflor och önskeoutfit.

Den här Cashmeretröjan från underbara Zadig & Voltaire skulle jag inte tacka nej till. För det första är det ju cashmere, för det andra är det en bra och användbar färg och för det tredje gillar jag ringningen både fram och bak. Knytdetaljen baktill är dessutom ett stort plus.  
36466-731

Gårdagen var riktigt trevlig med bl.a. god mat, skratt, vattenpipa och sång. Nu, våffeldagen till ära, ska jag strax bege mig med familjen till farmor som ska bjuda på våfflor.  Därefter är det tv-kväll som gäller- alltid lika roligt. 

PS. Jag hade gärna slängt på mig outiften nedan. Enkelt och passande, jag gillar verkligen modellen på kjolen.
36466-733

Dagens bild

36466-729

Kvällens önskeoutfit


36466-728
Ikväll blir det fest. Först är det födelsedagsmiddag för N som fyller 21 på tisdag därefter får vi se vad som händer. Jag har ännu ingen aning om vad jag ska ha på mig men jag hade gärna haft Nicole's outfit ovan.

Dagens bild...

36466-727

...resulterade, i all hast, i ännu en på Natalia Vodianova, men det får duga.

Dagens önskeoutfit



36466-726

Dagen till ära skulle jag gärna klä på mig följande:
♥ Kort
bomullsklänning från nocellection.  
♥ Svart kort skinnjacka från allsaints.
♥ Höga Balenciaga-pumps.
♥ Svarta strumpbyxor.
♥ Silverfärgad Burberry-väska.
♥ Klumpigt silverarmband från Bottega Veneta.
♥ Lång randig Cacharel-halsduk.  
♥ "The gloss" i rosa från Benefit.

Nu väntar duschen och därefter blir det lunch.

Träning nästa!

Nu ska jag bege mig ut i det grå för att gå och lämna tillbaka en film och träna. Sedan ska saker ordnas och ärenden ska göras. Ikväll blir det enlugn kväll med film (idag igen) och god mat men imorgon blir det födelsedagsfest, trevligt!

Nu måste jag skynda, skynda. Hej sålänge.


Dagens bild


36466-725
Bilden på tuffa Zooey Deschanel talar verkligen sommar och passar definitivt inte in på dagens gråa tråkiga regnväder men kanske kan man iallafall drömma sig bort när man ser en glad sommarbild.

Jeansväst...


36466-724
Jag vill verkligen ha en jeansväst att ha ovanpå söta blommiga klänningar i sommar. Den som Ashley har på bilden skulle passa perfekt men jag har ännu inte sett någon liknande någonstans.

Nyduschad och film.

Nyduschad och klar sitter jag nu och väntar på att bli upphämtad av E för ikväll blir det film, hoppas det blir någon bra den här gången...

Tre favoriter.

      
Jag ägnade just en liten stund åt att kolla in Shopbop's skoutbud och dessa är mina tre favoriter. 
Skopar 1 kommer från min favorit, Marc Jacobs. Med dem gillar jag klumpigheten och färgkombinationen- brunt och guld. Det är fint när det guldiga  är både matt (se klacken) och glansigt (se detaljerna) på samma sko.
Skopar 2 har kilklack- som jag är svag för (äger dock inga själv än) och stora silvriga slarviga remmar- jag gillar när det inte ser för perfekt ut. Dessa kommer från Twelfth St. by Cynthia Vincent.
En annan variant av Marc by Marc Jacobs skopar 3 har varit med tidigare i bloggen. Dessa är dock högre och av annan modell men har samma perfekta metallicfärg och fina detalj- den stora grova dragkedjan.   

Dagens bild


36466-719

Dagens bild fick bli vackra
Natalia Vodianova.
Nu: Lunch
Sen: Viktiga samtal, städning och träning.

Dagens önskelook


36466-718

Även om det är vårlikt ute är det faktiskt kallt, 3 grader närmare bestämt. Kappan ovan är underbar likaså skorna och jag skulle inte ha något emot att gå klädd i outfiten.

T-shirt för mig.

36466-713
Den här söta t-shirten skulle passa mig sååå bra.

Ny hårfärg för M-K!

Äntligen har M-K skaffat ny hårfärg. Denna gången blev det, vad man kan se en annan ton av ljust hår. Much better this time.

Jag gillar när skorna gör DET.

Självklart hittade jag denna bild hos en av mina favoritbloggare, The Sartorialist, himself. Det är så snyggt att låta skorna lysa upp en ganska vanlig och tråkig outfit. I vanliga fall är jag inte överförtjust i ljusrosa skor men i detta fall kan det knappt bli bättre. Är min outfit så enkel och vanlig kan jag garanterat tänka mig att ha ljusrosa skor för att göra den speciell. Jag gillar som sagt när skorna gör hela outfiten.
36466-717

Dagens bild

36466-716

Dagens önskeoutfit


36466-715
En solig vårdlik dag, som denna, skulle jag gärna ta på mig denna lediga och välmatchade outfit, bestående av:
Svart fcuk jacka, med snygga detaljer som knyt i midjan.
♥ Röd minimarket t-shirt, som jag gärna vill ha.
♥ Vanliga blå stuprör från J Brand.
♥ Vita Converseskor, mina personliga favoriter just nu.
♥ Josef Franks Manhattan-väska från Svenkst Tenn
♥ Svarta stora solglasögon från Le Specs.
Essielack i silverkulör.
♥ Lite klumpigt kedjearmband, även det i silver såklart.

Dagens bild


36466-711

Fashion now 2


36466-710
Det låter som att Fashion now 2 skulle passa mig perfekt. Det är redaktörerna på i-D som har gjort ett urval på 160 modedesigners och modmärken. Boken innehåller kortintervjuer, allmän resumé, bildexempel och porträtt av samtliga designers. Det känns lite som en modebibel.

Paperbagwaist


36466-709
Paperbagwaist är ju riktigt på tapeten nu och jag känner att jag bara måste ha en kjol med det. Frågan är dock vart jag ska leta. HM borde få in någon men än sålänge har jag iaf inte sett någon...

Dagens önskelook

36466-708

Dagens önskeoutift


36466-707

Idag skulle jag gärna klä mig i ljus
Anna Sui-klänning, svarta strumpbyxor, höga lackiga skor från Zara, kort skinnjacka, svart MiuMiu coffer bag, svarta Wayfarers, ett klumpigt armband och knalligt läppglans.

Model style - Agyness Deyn

36466-703

Den
hippa modellen Agyness  Deyn har verkligen en speciell och personlig klädstil och hon verkar verkligen nite vara rädd för att sticka ut, det är väl snarare precis vad hon vill. Utav mig skulle hennes klädstil beskrivas som lekfull, färgglad och missmatchad. Vanliga inslag i hennes outfits är t-shirts med tryck, och tryck överhuvudtaget, leopardmönster och åtminstone någon knallig färg. Stilen faller inte mig i smaken men den passar utmärkt på coola Agyness.

Dagens bild

36466-699

På tal om t-shirts...


P? tal om t-shirts...
...så skulle jag bli himla glad om jag fick en Fashion groupie t-shirt från House of Holland

Vårlook.

Såhär vill jag se ut i vår. Med någon t-shirt liknande GEEK t-shirten till en mönstrad kjol med hög midja.

36466-697
image696

Dagens bild - ett sommarfräscht Vogue omslag

36466-695


Dagens bild - en glad Sienna.

En glad Sienna sammanfattar dagen perfekt. Fredag är alltid bra, sol och bra humör gör den ännu bättre. Nu ska jag bege mig ut i solen för att gå till träningen som börjar strax.

36466-693

Dagens önskelook

36466-692
Idag skiner solen för fullt ute och jag andas vår. I denna, dock inte så vårlika, Rachel Bilson-outift skulle jag trivas som fisken i vattnet en härlig fredag som denna. Svart är ju såå snyggt och med de lysande röda naglar och lila stumpor piffas outiften upp. Kappan är förresten to die for.

Inspirerande illustrationer!

36466-691

Jag har alltid varit svag för illustratioer och självklart är Liselotte Watkins en av favoriterna. Detta Watkinsmontage är snyggt, svartvitt och inspirerande- precis som jag gillar det. 

På schemat...

Boråstrippen resulterade alltså i ett par nya solglasögon och i ett par nya skor. Fick även finfina ljus och lite andra småsaker av mormor. Idag är det mycket på schemat, bl.a. träning, en tur på stan och en massa matlagning inför morgondagens festligheter. Nu ska här i alla fall bloggas.

Sotade ögon


image687

Jag skulle gärna lära mig att lyckas måla sotade ögon, jag tycker att det är snyggt och effektfullt men det blir liksom aldrig bra när jag gör det. Jag antar att man får öva men jag vill kunna det nu... Öva är tråkigt.
 

PS. Nu ska jag snart åka till Borås men missa inte Grey's premiären ikväll, med dubbelavsnitt och allt.

Sött set.

 
36466-68536466-684
 
Jag tittade runt lite och fann detta söta set från Odd Molly. Det finns även  andra färger men detta i grått och vitt skulle jag vilja ha.

Nej, nu ska jag göra klart mina två födelsedagskort. Hejsålänge.

Dagens önskelook

36466-683
Om jag hade varit van att trippa runt på skyhöga klackar till vardags hade jag en dag som denna gärna burit outfiten ovan. Jag gillar den söta kappan med lite kortare ärm till svart kort kjol/klänning, dessutom gillar att det gråa syns både på armar och ben- välmatchat precis som jag gillar.Sjalen, de underbara skorna och väskan med kedjehandtag är precis vad som behövs för att outfiten ska bli fulländad.

Dagens bild

36466-682

Desperate, Chai-te och Wayfarers.

Nu är det snart dags för Deperate och lite Chai-te. Gott! Därefter ska jag kolla datorn lute kanske blir det något blogginlägg till idag. Imorgon åker jag för övrigt en sväng till Borås men kommer hem på torsdag igen. Där ska jag bl.a. hämta mina beställda  Wayfarers, hoppas dom passar.


Nu...

Nu ska jag svänga ihop en kaka till mamma, därefter blir det senaste The Hills, pyssel- ska göra några födelsedagskort och kanske en tavla, och lunch. Ska ringa några samtal oxå, funderar bland annat på att boka klipptid och göra en stor förändring... Hejsålänge.

Dagens önskeoutfit


36466-681
Om det var ännu mer vårigt, nästintill somrigt ute skulle jag gärna slänga på mig outfiten ovan bestående av:

♥ Grå
Theory-klänning med knappar och rosettknyt i midjan.
♥ Vit kortärmad t-shirt.
♥ Vita enkla tygskor.
♥ Grå, vit och gulrandig sjal från Tod's.
♥ Silverfärgad Burberryväska.
♥ Vita solglasögon från Dior Homme.
♥ Rött Essie-lack.

Dagens bild

36466-680

Dagens look


Dagens look
Tänkte påbörja en ny grej på bloggen, nämnligen dagens look. En vårig dag som denna skulle jag vilja springa runt och göra ärenden i Kate's outfit ovan. Blåa stuprör, kort snygg skinnjacka med tuffa detaljer, röd sjal, svart stor väska, svarta solglasögon och slarvig frisyr.  

Förmågan att alltid lyckas...


36466-677
Hur kan Ashley alltid lyckas så himla bra med sina inspirerande outfits? Antingen ser hon helt enkelt bra ut i allt eller så har hon bara förmågan att alltid lyckas matcha till den perfekta outfiten. Ashley kan få mig att tänka om när det gäller plagg som jag aldrig annars skulle vilja ha på mig. Se bara den enkla och välmatchade outfiten ovan...

Oj, nu måste jag sova för imorgon blir det morgonpromenad.

Dagens bild

36466-675

Jag vill ha!

36466-672
Det finns mycket man vill ha och skor är alltid välkomna. Dessa guldiga Repetto-ballerinas med stor svart rosett från MrsH skulle passa mig utmärkt nu till vår.  

Söta korta ASOS-klänningar.

36466-671

Jag tittade igenom ASOS kläningsutbud och fann bland annat dessa söta klänningar. Inte särskilt färgglada med undantag för den gula men det är detaljer som axelbandlöst och olika material nedtill och upptill som gör det.

Material Girl


36466-670
Just nu vill jag mer än gärna ha detta halsband från Steven Shein. Jag gillar att det är enkelt, lite roligt och dessutom passar det till allt. Ååå va jag vill ha det.

Dagens bild

36466-669

Dagens bild

36466-667

Vackra Daria Werbowy i hög midja. 

Lördagssysslor.

Här hinns inte med något bloggande. Idag har jag varit en sväng på stan med mamma för att bl.a. jaga present. Därefter skyndade jag hem och åkte och tränade. Hemkommen därifrån är jag nu nyduschad och redo för middag och sedan jobbet, och efter jobbet väntar kalas och melodifestival hos J. Trevligt!

PS. Vad sägs om nya blonda Lindsay?


 


Ikväll...

Ikväll blir det en lugn kväll. Först middag hemma med mamma och syster, därefter film och naturgodis med Em (hoppas jag). Nu ska jag plocka iordning lite snabbt i mitt rum, det ligger bl.a. kläder över hela golvet. Jag förstår mig inte riktigt på mig själv...men,men. Fast förresten orkar jag nog inte städa nu, det får bli imorn, även om det inte tar lång tid. Det är ju faktiskt fredag idag.

Ser inte Mischa's klänning söt ut bakom Chloé-väskan?
Hej sålänge.


Önskeoutfit


36466-662
Skulle jag på ett glammigt party ikväll och hade detta i min ägo skulle jag inte tveka att slänga på mig önskeoutfiten ovan, bestående av:

♥ En randig
Marc by Marc Jacobs kofta i senapsgult och guld.
♥ En LBD från Marni.
♥ Höga Louboutinklackar med platå i guld och svart lack.
♥ Enkel  Jimmy Choo-väska.
♥ Ett Guldarmband från Lara Bohnic.
♥ Rött Essielack i kulören Jag-U-Are.

Skönhet i rosa kulör.

36466-661
Det vore trevligt med lite nytt i necessären nu tycker jag och skulle gärna klicka hem följande:

♥ Ole Henriksen's
Clarifying Body Wash.
I am green face mask från Nature Girl.
♥ Essie's Calypso nagellack.
♥ Lush bubbelbit The Comforter.
Polished Body Scrub från ModelCo.
  

Dagens bild- En svartvit Lily Donaldson.

36466-660

Solgul klänning på J.Lo?

Jag har aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, fascinerats av J.Lo's klädstil. Jag kan bestämt säga att jag aldrig har tyckt att hon har något på sig som jag skulle vilja ha eller som jag inspirerats av. På bilden nedan tycker jag däremot att hon har en väldigt söt sommarklänning på sig. Gult är väl inte någon färg jag använder så flitigt men de kommer ju en del gult nu till våren/sommaren så kanske skulle man satsa på att försöka hitta någon liknande klänning.

36466-657

Enkelt men glammigt.

36466-656

Jag föll för Siennas outfit från Calvin Klein partyt i NY igår. Outfiten är enkel med en enkel klänningsmodell och diskreta färger men på grund av klänningens tyg blir det ändå glammigt. Snyggt!

Min dag

Min dag invigdes med en lång morgonpromenad, tidigt. Därefter kollade jag datorn lite, åt frukost och sov. Efter lunch var det dags att fixa till sig för efter tre var det dags för fika med E och P på stan. När jag kom hem åt jag igen och därefter var det powerwalk i skogen som stod på schemat. Hittade förresten en finfin sommarklänninge på Åhlens idag - den vill jag ha. På tal om klänningar så tror jag att jag har hittat en riktigt snygg svart klänning i La Redoute med fina detaljer. Jag ska fundera lite... Nu skulle det förresten inte vara fel att ligga i en solstol och njuta av värmen. 
36466-653

Modelligt hög midja

           

Hög midja har det talats om en hel del och det är många moderiktiga svenska tjejer som har hakat på trenden. Under modeveckan i Paris visade det sig att även en del av modellerna gillar den höga midjan. Personligen föredrar jag kjol med hög midja, byxor har jag svårt för än så länge.  

Dagens bilder - Kirsten for W.

36466-64636466-645
36466-644
36466-643

Förvånad...

36466-642 




36466-641




















Då och då tycker ju jag att Lindsay Lohan lyckas när det gäller kläder. Jag är väldigt noggrann med färger och gillar inte att blanda för mkt därför tror jag att denna outfit föll mig i smaken. Tänk att på en solig sommardag bära dessa mörka korta jeansshorts till en lös röd och vitmönstrad skjorta och till detta bära acessoarer som blänkande ballerinaskor, vit enkel och lagom stor väska och bruna fina solglasögon. Nog för att jag inte gillar vita väskor särskilt mycket men Lindsay kommer undan här för det kan inte passa bättre med en vit väska just här.

Önskeoufit

36466-640


I detta gråa väder tänkte jag mig idag en färgmässigt ganska tråkig outfit men med någon färgklick som ändå piggar upp det hela. För att börja uppifrån och ner innehåller min önskeoutfit ett
svart diadem med stora paljetter från Miu Miu, en limegrön väska från Nancy Gonzalez, svarta leggings, gråsvarta slitna Biker Boots, Chanels omtalade metalliclack och en lös grå tunika med knappar och knyt från Velvet.

Inspirerande Daria

Toppmodellen Daria Werbowys inspirerande stil präglas av lösa enfärgade t-shirts, stuprör eller lite större slitna killjeans, korta skinnjackor, päls och söta klänningar. Det mörkt bruna håret har hon ofta i mittbena och som acessoarer är det någon väska (såklart) sjalar och tunna halsband som gäller. Hon har en slapp och enkel stil men är ändå moderiktig och speciell i sitt sätt att klä sig. Vanliga förekommande färger på Daria är ljugrått, grönt och svart.  
   

Dagens bild

36466-638

.:.

Helgen, som kom att bli en toppenhelg tillbringades ju i Borås med vännerFredagskvällen ägnades åt tacomiddag och därefter bio, Blod Diamond- se den för den var riktigt bra. På lördagen tog vi en shoppingrunda på stan och jag köpte mina söta skor. På kvällen var det självklart utgång som gällde och det blev riktigt lyckat- kul,kul! På söndagen var jag segast av oss tre och jag höll mig inne förmiddagen. Under hela eftermiddagen   diskuterades det inför E:s kommande karriär som författare (eller inte) många intressanta frågor utan svar, eller? 

Igår och idag har jag jobbat och det ska jag även göra imorgon. Men nu ska jag försöka svänga ihop en önskeoutfit. Hej sålänge.

Dagens bild:er.

36466-635
36466-634

Inspiration!



Under modeveckan i Paris anordnades, som alltid, diverse partyn och tillställningar. Dit var självklart glammiga och ispirerande "modemänniskor", med inspirerande outfits inbjudna.  

Perfect!



Jag skulle inte tacka nej till dessa silverfärgade Marc Jacobs sandaletter med grov synlig dragkedja och gåvänligt höga klackar. Perfect!
36466-627

Dagens bild

Dagens bild

Klänningar hos Ungaro och Stella McCartney!

Jag tittade just igenom bilderna från Stella McCartney's och Ubgaro's höstkollektion och där fanns en hel del små chica partyklänningar. En del för festligare tillfällen än andra.
De klänningar som jag föll lite extra för var:

♥ Denna Stella McCartney lbd med djup ringning och blankt tyg nedtill. Jag gillar detaljer i blankt tyg. 
♥ Den veckade Marilyn Monroe klänningen, designad Stella McCartney, i silvrigt blankt tyg. 
♥ Den lilla tubklänningen från Stella McCartney med en marängliknande, puffig kjol i en ljust gråbeige nyans.
♥ Ungaros svarta fodral med puffig kant nedtil och nedhasade armar.
♥ Den gula långärmade och figursydda Ungaro-paljettklänningen med volang nedtill och djup ringning ibak.
♥ Ännu en plajettklänning från Ungaro i finfin modell.  

Önskeoutfit


36466-622

Det blev visst en önskeoutfit idag oxå (jag tar inte hänsyn till vädret utan drömmer mig bort till värmen), som består av:

♥ Commes des Garcons
t-shirt med tryck.
♥ Svart Fendi-kjol med hög midja.
Lackig väska i svart från en av mina favoriter, Marc Jacobs.
♥ Höga klackar med platå från Yves Saint Laurent.
♥ Rött läppglans från stila (mitt favoritläppglans just nu).


Jag skulle vara sååå nöjd...

...om jag fick bära runt på min Marc Jacobs-dröm just nu. Den perfekta lackväskan- den är svart, bra form, lagom storlek och dessutom har den fina enkla detaljer. Det enda som svider är priset.
  
36466-621

Ashley gör det igen, men inte bara hon...

Ashley har gjort det igen. Den här gången har hon kombinerat halvturbanen med ännu en trend- den lite längre kavajen som annars är vanligt förekommande på Kirsten Dunst. Det är dock inte bara Ash som bär halvturban, även Danielle Steel's dotter och Nicole Richie's vän Vanessa Traina har hakat på.

36466-620

Valentinos styling.

Återigen mörkt röda läppar, och det faller mig verkligen i smaken. Jag gillar hela stylingenValentinos visning med sidbena, långt böljande hår med stora lockar nedtill den ljusa hyn utan en massa rogue och såklart de röda läpparna. Klassiskt och elegant.  

36466-61836466-612

Dagens bild

36466-619