Valborgspresent till mig?

Hey, vill DU ge mig en Valborgspresent så tar jag gärna den lilla söta Chloé-väskan nedan.
36466-836

J A G

Idag har jag både hunnit med träning och skogspromenad men nu sitter jag här med en stor kopp chai-te. Strax är det dags att åka till jobbet som idag avslutas klockan 20:00. Därefter blir det lugnt- middag med lillasyster och film med Em. Ha en trevlig Valborg!  


Mer klass mindre trash...

36466-876

Jag tycker att
M-K's stil har förbättrats mer och mer den senaste tiden. Nu är det mer klass mindre trash som gäller. Hon passar väldigt bra i sitt ljusa hår. Jag hade lite svårt för det där jättelånga orangeaktiga trassliga likaså det jätteljusblonda, fy. Nu är det svårare att se skillnad på de båda systrarna men det går för dom har inte alls samma blonda hårfärg. Ett måste för en lyckad M-K look är HÖGA klackar, svarta strumpbyxor, kortkort skjorta/tröja/tröjklänning, svarta solglasögon, hängande hår i mittbena, lite halsband och armband och sist men inte minst en dyr designerväska, gärna svart och lagom stor eller liten och speciell

Dagens bild

36466-823

Rosa nyans...


36466-844
Ett av tygen jag köpte igår är precis samma rosa nyans som Carin Wester-klänningen ovan. Nu är det alltså bara modellen på min klänning som ska letas upp... På tal om klänningen ovan, visst är den fin. Jag gillar hur den ser ut upptill och den rosa nyansen passar utmärkt ihop med svart.   

Dagens bild

36466-805

Vita skor


36466-859
Jag brukar inte vara överförtjust i vita skor (förutom tygskor och gympaskor) men här är ett par från
Derek Lam som verkligen skulle gå an. Tråkigt är det dock att dom inte alls är i min prisklass...

Dagens bild

36466-820

Lördag

Min Lördag påbörjades med en morgonpromenad med K, klockan åtta. När jag kom hem sov jag lite, åt frukost och fixade till mig. Sedan var det shopping med Em som stod på schemat. En jacka/kappa inhandlades, likaså hårvårdsprodukter och tyger. Nu ska jag fika lite med mamma och sedan promenera till jobbet. Ikväll blir det nog film igen skulle jag tro. Nu ropar mamma...
 


Dags att hamstra armband.

Jag har alltid gillat armband mest av alla sorts smycken och nu känner jag att det är dags att hamstra ett lager med nya. Armbandet från Chloé skulle passa finfint rund min handled, men jag får istället leta budgetalternativ.


36466-855

Dagens bild

36466-853
Söta Camilla Belle i silverklänning.

Dagens bild

Får bli den här på söta Drew Barrymore. Nepp nu ska jag göra fotbad, måla naglar och dricka juice.

Dagens önskelook

36466-215
Idag skulle jag vilja se ut ungefär såhär.

Lindsay i nya Nylon.

Jag kan inte säga annat än att jag verkligen gillar Lindsay i senatse Nylon. Tufft, inspirerande och helt klart en av Lindsay's bättre bilder.

The Stepford Wives och humlor.

Nu blir det fruskost framför "The Stepford Wives", jag har sett den förrut men jag glömmer ju alltid bort vad filmer handlar om så jag kan se dom flera gånger om. På tal om något helt annat så är jag verkligen rädd för humlor. Det flög nyss in en humla här och jag bara sprang ut ur rummet, fy. Men den flög ut själv som tur var. 

Dagens önskelook


36466-308

Jag vill ha både jeansklänning och en liten jeansväst att ha ovanför söta klänningar.

Träning, städning, och klänningsspaning.

Nu är det snart träning som gäller. Innan jag går ska jag bara borsta tänderna och hoppa i träningskläderna. När jag kommer hem får jag väl städa lite, som jag lovat mamma. Tråkigt...men,men. Just det, sen ska jag även kolla in lite mer klänningar. Hej sålänge.

På tal om Dunst...

...så skulle jag inte tacka nej till Kirsten's klassiska Chanelväska i perfekt storlek, färg och form, som är henne en ständig följeslagare nu för tiden.. Kavajen skulle jag inte heller motstå. 

Dagens bild

36466-643

Tänk att snart kommer Kirsten till Sverige.

"Jenny don't be hasty"

Jag kan inte få nog av snyggingen Paolo Nutinis "Jenny don't be hasty" men nu måste jag slita mig för nu är det lunch framför O.C som gäller. Hej sålänge.

Sy-dax...

36466-416
Nu är det dags för lilla mamma att sy en klänning till mig, för nästnästa helg är det konfirmation som står på schemat. Jag har kollat runt lite men vet inte riktigt vad det är jag är ute efter. Jag funderar på något liknande
den här, som man kan ha en t-shirt under. Jag har även varit inne på en klänning i denna eller denna modell, men något längre. Hmm...

INSPIRATION

Kolla in två snygga outfits här,  svart, vitt, grått och snyggt!

Dagens önskelook

image739

En grå och tråkig dag som denna hade jag gärna sett ut såhär.

Snart dags för träning...

Har precis ägnat ett par timmar åt att kolla in roliga pics på hos The Cobrasnake och rensat och fixat med lite låtar. Nu är det träning som gäller och därefter blir det stress till jobbet. Ikväll ska förmodligen jag och lillasyster hyra lite "riktiga tjejfilmer".

Ha en trevlig kväll!

Dagens bild, är den inte helt underbar?

Kolla in vad som kom att bli dagens bild. Hade inte min dator krånglat hade jag absolut lagt upp den. Den är verkligen vacker.

Vogue party

På Vogue's GAP/CFDA Party for women in need poserade modeller, nej inte bara modeller men många, med underbara klänningar. Kolla in de två klänningarna åt höger här, de röda kilklackarna, Lauren duPont's vita lilla dräkt, den mysiga sjalen och väskan,  
Snyggast var nog Patricia Schmid i helsvart med guldskor,  Irina Lazareanu i svartvitt, Malin Akerman i gult och Ferebee Bishop i en rosa Thakoondröm.  

36466-762

Dagens bild

36466-307

Rosa ska de va!

Träning, födelsedagskort och jobb.

Nu ska här iväg och tränas. Ska bara hoppa i skorna och traska iväg. När jag kommer hem har jag lovat mamma att plocka iordning lite, sedan måste jag göra ett födelsedagskort som ska skickas iväg. Jobba ska jag göra halv fem, och halv tio, när jag slutat blir det antagligen film med Em. Mer bloggande senare. Nu väntar träningen.
Hej så länge.

Net-a-porter nytt

I vanlig ordning har jag snabbt tittat igenom net a porters nyheter. Där fanns en hel del finfina väskor som jag gärna skulle hai min ägo. Särskilt den här och den här. Söta klänningar fanns det oxå gott om, med de rätta acessoarerna till så. Den perfekta lilla svarta fanns där, söta gula blusen och Luellas Geek-bag. Är man ute efter silverskor kan man satsa på Marnis wooden block pumps. Gladast vore jg om jag fick Marc by Marc Jacobs stilrena klocka, helt i min smak.

Nununu apelsin.

Nu ska jag titta lite på tv och äta apelsin. Ska bara kolla in en blogg till som jag glömt. Senare blir det promenad mot jobbet. Hej svej.

Dagens bild

36466-348

Kolla in den stora snygga dragkedjan på Edie Sedgwick.

Inspirerar Chloë dig?

 
36466-674

Jag tänkte att det kunde vara på tiden att ägna ett inlägg åt många fashionistas största stilikon - Chloë Sevigny. Hon har alltid varit en trogen användare av den höga och markerade midjan och det passar henne perfekt. Hennes klädstil är speciell och egen. Privat eller vid mindre fina tillställningar bär har hon mycket svart, vitt och grått men vid finare tillfällen bär hon gärna klänningar i annorlunda modell och knalliga färger eller svart, ibland i kombination med vitt. Här är en av mina favoriter i svart. Både när det gäller hår och make är det enkelheten som främjas men röda läppar får det gärna vara.

Dagens bild

Dagens bild

Te framför datorn...

Nyss hemkommen från jobbet ska det nu drickas en kopp chai-te framför datorn. Sedan blir det en film och därefter städning, lite ärenden på stan, träning och självklart Grey's ikväll.

Dagens

Dagen bild - med knalliga detaljer.

Idag har jag både jobbat och tränat och snart ska jag åka och köpa lite mat för sen är det jag som lagar mat åt mamma och lillasyster. Ikväll blir det, som vanligt, promenad med Em och därefter te framför Desperate Housewives. Det var så bra förra gången så jag längtar efter kvällens avsnitt. Nu ska jag kolla igenom nya veckorevyn, ska även försöka att städa. Just nu är både bankkort och träningskort borta. INTE bra.

Min måndag

Idag sov jag ganska länge, närmare bestämt till tio. Just för att jag inte hade något speciellt schemat. När jag precis vaknat ringde farmor och frågde om jag kunde gå några ärenden åt henne, vilket jag självklart gjorde. Jag passade även på att köpa senaste Glamour och när jag kom hem satte jag mig ute i solen och läste den. Egentligen skulle jag tränat senare med Em men det fick avbokas pga av jobb. Nu ska jag ta en titt tv:n och sedan promenera till jobbet. Hej svej. 

Dagens önskelook


36466-557
Jag har verkligen kommit in i en dov period när det gäller färger, mycket svart och grått. Dagens önskelook får därför bli Cory Kennedys ovan, ta bort strumbyxorna och lägg till svarta leggings istället så vore det perfekt.

Dagens bild

36466-286

Love at first sight.

36466-770


Är det något jag verkligen skulle vilja ha så är det dessa söta Metallic-armband från Henri Bendel. Sedan jag såg dom för ett par veckor sedan har jag inte kunnat sluta tänka på dom. Jag får helt enkel ge mig ut och leta efter copys.

Önskeoutfit i gråskalamed en touch av neon.


Dagens önskeoutfit går i grått, med undantag för de vita skorna och den fina knalliga Fendi-väskan. Har man en färgglad och utmärkande väska tycker jag att man ska vara lite diskret klädd, det får inte blir för mycket.
Jackan som gäller i vår- parkasen, kommer från Prada, den rutiga söta tunikan kommer från Chloé, här är tightsen i kortare modell men till min önskeoutfit skulle de vara ankellånga, vita klassiska Keds har jag faktiskt på mig just nu och skulle faktiskt inte vilja ha något annat än just det. Slutligen, som pricken över i- den knalliga väskan som fulländar min önskeoutfit för dagen. Tänk till ett par knalligt rosa eller silvermetallic- målade naglar så blir det ännu bättre.  

Dagens bild

36466-764

Hon som alltid lyckas.

36466-756

Kirsten
lyckas hela tiden med nya insprerande outfits, matchigt och fint precis som jag vill ha det. Det är riktigt snyggt med svart lårkort kjol med hög midja till ett vitt linne eller en enkel t-shirt. Väskan är inte heller dum. Kolla förresten in Kirstens kompis till höger, visst har hon en söt klänning, och självklart wayfarers.

På tal om Kirsten, finns Marie Antoinette i videoaffären ska den absolut ses i helgen!

Playsuits på tapeten.


Det talas en hel del om Playsuits för tillfället och till en början tyckte jag inte alls om det. Men nu tycker jag att det kan vara riktigt snyggt. Jag skulle nog inte sätta på mig det för jag skulle känna mig som ett stort barn, jag klarar inte riktigt av när byxa och överdel sitter ihop. Men jag tycker som sagt att det kan vara riktigt snyggt på
andra. Hos My Wardrobe hittade jag en jättesöt i svart från Sass and Bide. Så har du råd och känner att du vill skaffa dig en playsuit, varför inte slå till? 

36466-303

Arg och shoppat.

Ååå vad jag inte gillar när datorer krånglar. Men,men...skriva går ju. Gårdagen tillbringades i Göteborg med Em och där inhandlades HM-parkasen i ljusgrått och en svart kort klänning. Parkasen var dock himla stor så mamma får sy in den lite, okej att den ska vara stor men den är för tillfället enorm. Nu ska jag kolla lite webshops här och försöka blogga lite. Hej sålänge.

Dagens bild

36466-763
Sååå snyggt, kolla in jackan, skorna, kjolen, färgerna- allt.

Fint och fult.

36466-759

Jag gillar inte riktigt när man blandar för somriga plagg med exempelvis svarta strumpbyxor. I vissa fall kan det vara ursnyggt men oftast blir det bara fel. En varm sommardag skulle jag gärna bära Keira's söta rutiga klänning med koftan till och möjligtvis sandalerna. Men här tycker jag inte alls att det passar med svarta strumpbyxor till, definitivt inte i guldsandalerna. Hatten förstör bara outfiten ännu mer.

Jag vill ha...

36466-761
...Topshop-kjolen ovan i svart.

Dagens bild

36466-755

Tänkbar Ashley-outfit, dock utan hatt.

36466-754

Ashley's senaste outfit skulle jag gärna sätta på mig om det vore lite varmare ute. Enkelt och snyggt i form av svarta flats, svart kort kjol, lös stor-skjorta, skinnjacka och stor matchande väska. Jag hade dock skippat hatten med tanke på att jag inte tycker om hattar, mössor och andra huvudbonader funkar men INTE hattar.

Sötaste kappan.

Hade jag endast sett denna kappa bland nyheter hade jag nog inte tyckt att den var särskilt fin men när jag såg den  en riktig människa (istället för en skyltdocka) la jag märke till den på en gång. Jag gillar de rynkade detaljer, fickorna och längden på ärmarna. Drömma kan man alltid... 

Dagens bild

Eftersom min dator krånglar funkar det inte att posta bilder men här är dagens bild- vackert!

Fest, Holiday och jobb.

Igår var det fest som stod på schemat, vilket betyder att de är en lugn kväll ikväll som ska tillbringas hos Em framför Holiday. Hoppas, hoppas att den är bra för vi lyckas alltid hyra riktigt dåliga filmer. Först blir det dock kalvstek som mamma har lagat. Inget festande för mig imorn för då är det jobb som gäller, även på söndag.

Glad Påsk alla glada!

Netaporter-nytt.

Jag har precis kollat igenom net-a-porters nyheter och där fanns en del fint. Bland annat en kort silverklänning, kilklackar från Bottega Veneta, en gul tubklänning,  Marc Jacobs Jelly mouse shoes och en svart Proenza Schouler kjol.

Inte illa...

Dagens klänning- kort, randig, svartvit och fin enkel modell. Kolla in neon-naglarna!

Dåligt med bloggande...

Jag kan tyvärr inte blogga för datorn fungerar inte särskilt bra för tillfället!

Kan det bli bättre?

Igår var det verkligen fullt upp hela dagen. Först var jag på stan med mamma, sen var det kalas eftersom lillebror fyllde år, sedan åkte jag till jobbet och därifrån hem för att skynda mig till förfesten. Sedan väntade en helkul utekväll med en massa dans. Kan det bli bättre? Nu kommer snart Em hit för vi ska ut lite i solen. Trevligt, trevligt.
Hej sålänge.


Dagens bild


36466-753