Finaste klänningen



Klänningen i Stella McCartneys vårkampanj ovan är bland det finaste jag sett på länge.


Give it to me.

Jag vill ha en påsväska, gärna denna designad Wang.

Adorable pics







Julia Restoin Roitfeld

Partylooks



Partyfredag? Låt dig då inspireras av någon av "partylooksen" ovan.

Alldeles underbart...











Abbey Lee, Numero feb 10. Fotograf: Greg Kadel.
Bilder: tfs

Perfektionism



Ja, jag är lite småbesatt av Olivia Palermo. Tycker att hon är den vackraste kvinnan på denns jord. Kläderna är alltid perfekta och perfekt kombinerade (även om inte det är precis min stil och vad jag gillar bäst) utseendet likaså pojkvännen är oxå perfekt.

Twist


Den lilla svarta med en twist. Från Emilio de Moreno, Browns.

Snöanpassad look (bortsett från skorna...)



Dagens look, hittade jag hos The Sartorialist.

Nu pluggpaus i form av fika på stan med världens bästa sambo.

Kampanjigt





Georgia May Jagger för Versace.

Lily D



Inspiration till tusen. Leopardmönstrad päls, gråmelerad t-shirt, silverhalsband med berlocker, naturlig make, blont hår i mittbena. Lily Donaldson står för den inspirationen.

Bloggpynt









Underbart med en känsla av vår.
Vinoodh & Matadin har fotat modeller som Dree Hemingway, Freja Beha, Lara Stone osv. för franska Vogue's februarinummer.

Söta saker


Vårfräscht. Jacka från Stella McCartney, klänning från Tsumori Chisato och armband från Fendi.

The Golden Globes











Bättre sen än aldrig. Ovan har ni mina favoriter från Golden Globe-galan som ägde rum tidigare under månaden.

Päls mot kylan!



I denna rådande kyla vill man inte ha något annan än en gosig päls på sig. Som den ovan här på bilden till exempel.

Inspiration



Slarvig fläta lagom mycket genomskinligt - dagens inspiration.

Önskelooken



...en vårigare sådan, bara för att jag längtar så till våren nu.

Goodlooking Byrdie



Inspiration? - Ja tack Byrdie Bell!

Färgchock


...i form av ett par finfina skor, från Elisabeth and James. Skulle passa utmärkt på mina fötter i vår.

Önskelooken



Byt ut klockan mot en större och herraktigare variant och lägg till ett par svarta strumpbyxor så har vi dagens look, på modellen Ali Stephens.

Ska strax bege mig mot Stockholms universitet för att påbörja vårterminen med en ny kurs. Senare ska massa saker fixas och därefter blir det promenad och bion Sherlock Holmes.

Lite smått besatt av...



...Mulberrys Alexa-bag har man ju verkligen blivit.

December 2009













Nu har jag gått igenom hela år 2009. Nu ska jag sätta igång med bloggandet på riktigt igen.


November 2009
























Oktober 2009



September 09





Augusti 2009




Bildregn, augusti 2009.


Juli 2009

























BILDREGN!


Juni 2009



I juni var det festliga inslag i bloggen. Modeller festade loss på ett "whiteparty" iklädda acessoarer från bl.a. Alexander Wang och Chanel. Vackra modereportage pyntade bloggen, ett festligt sådan samt ett fotat på klippor vid vattnet. Numero pryddes av en rödhårig Vlada Roslyakova. Klädinspirationen stod en av favoriterna, Vanessa Traina för och jag ville ha en rutig acneskjorta.

Maj 2009



I maj inspirerades jag från alla möjliga håll. Återigen tänkte jag på en av mina absoluta dröm väskor, MiuMiu's cofferbag, men även en ny väskfavorit fastnade jag för, i clutchform designad Chloé. Jag ville ha en fin sjal med toffsar, liknande Hanne Gaby Odieles. Bloggen pyntades bl.a. av Kate Moss, Scarlett's Vogue-medverkan och Natalia Vodianovas L'Officiel-omslag. Snejana Onopka och Maryna Linchuck inspirerade på hårfronten likaså fröken Poly iklädd svart klänning. Backstage hos Louis Vuitton såg modellerna ut att trivas iklädda koralliga toner. Någon annan som var iklädd samma färgton var Julia von Boehm som på en suddig bild sportade en perfekt look. Jag fastnade bl.a. för de ankellånga jeansen som även Kate Moss bar i ljus nyans. Opening Ceremony skorna, fotade av Garance Doré, bloggades det om hej vilt, även i min blogg.

Pyntdags



Vogue Russia, stylat av en av favoriterna, Julia von Boehm.

Apriiil 2009



I april rådde det Chloé-feber i bloggen. Docksöta Leighton Meester var på Chloé-event iklädd Chloé såklart. Stilfulla Chloë Sevigny inspirerade även hon iklädd Chloé. Bloggen blev pyntad av en Wang-klädd Paltrow, en Chloé-klädd Marina Perez och ett Vogue omslag prytt av vackra Charlotte Gainsbourg.

Mars 2009



I mars hade jag snöat in på skor. Lekfullt dekorerade klackar, designade Louis Vuitton och fransprydda Loubotins. Klädmässigt inspirerades jag av bl.a. Julia Restoin-Roitfeld och stylisten Barbara Martelo. Ploggpynt bestod av vackra Natalia Vodianova m.fl.

Februari 2009



I februari var jag inne i en liten Olsen period. Det bloggades om M-K's fransväska från Prada och Ashley inspirerade med en sval vardagslook. Ännu mera Prada i väskform hittades hos bloggaren Jak&Jil, denna gången var det en stor kolabrun clutch dekorerad med stora stenar som jag föll för. I samma blogg hittade jag även en pärlprydd vacker kjol till gråa ben. Snygga Alexa Chung, en av mina absoluta favoriter, inspirerade i vanlig ordning. Min ringhets satte fart och jag drömde även om kilklackarna från Opening Ceremony. Denna månaden var jag även inne på röda läppar vilket visades i form av omslag och modebilder. Pyntade bloggen gjorde jag bl.a. med bilder på modeller som Alexandra Tomlinson och Eniko Mihalik.

Januari 2009



Jag har en lite sorts bloggpaus. Veckan ska ägnas åt att studera. (Läs hemtenta!) Dock ska jag bjuda på ett inlägg per dag. I 12 dagar ska jag vara lite nostalgisk. Jag har kollat igenom bloggen, månad för månad för år 2009 och samlat mina favoiter.

Självklart börjar vi med januari. Då var jag förälskad i fantastiska kollektioner från Proenza Schouler och Chloé. Vårkollektionerna samt PS pre-fall kollektion. Inspiration på hög nivå på den sistnämnda. Det var svensk grammisgala och Veronica Maggio och Sahara Hotnights-Maria var ursnyggt klädda. Jag ville ha en underbar väska med pärlhandtag, designad Dolce & Gabbana. Franska Clémence inspirerade finklädd i en perfekt look, likaså modellen Raquel Zimmermann i en rockigare vardagslook. Bloggen pyntades bl.a. med svartvita bilder innehållandes Natalia Vodianova och fröken Poèsy samt Interviews omslag som pryddes av Lindsay Lohans nuna.