Inte ballerinas inte

Kate
Det var ovanligt att se Kate utan klackar, har hon platta skor brukar det ju vara ballerinas. Kate visar dock, att det funkar utmârkt med vita tygskor oxà. Just till denna outfit kanske jag hade valt ett par svarta stôvletter eller sà istâllet men,men...

Skârpning Lindsay!

36466-105

Màste erkânna (kom precis pà det fôrresten) att jag âr inte mycket fôr Lindsay Lohan's stil. Pà rôda mattan lyckas hon (eller hennes stylist) ofta utmârkt men hennes personliga vardagsstil kan jag bara inte gilla. Sjâlvklart har hon finna klâder ibland men ôver lag tycker jag att hon har en ganska tràkig vardagsstil. Jag gilar Lindsay och jag tycker att hon âr jâttesôt och sà men jag blir alltid lika besviken nâr jag ser de senaste bilderna pà henne och inser att de inte inspirerar mig ôverhuvudtaget. Skârpning Lindsay! 

Trâning och nytt, nytt och nytt.

Trâning

Imorgon màste jag trâna lite pà att gà i mina high heels som jag ânnu inte anvânt. Ska âven ut pà jakt efter ett par nya, pà Lôrdag blir det alltsà âven spaning pà high heels (och inte enbart ballerinaskor). Brukar alltid hitta fina skor pà Zara, fàr ta mig en titt dâr. Nu nâr det âr vàr vill man ju ha nytt, nytt och nytt.  

Not very cute

Not very cute

Nicky kan mycket bâttre, klâningen âr verkligen ful tycker jag.

Oh, I want that dress

Oh, I want that dress

Denna söta klänning fràn La Redoute funderar jag pà att bestâlla. Fârgen âr vâl inte riktigt den jag skulle vilja ha men modellen âr inte dum den. Kanske fàr jag istâllet be mamma att hon syr den  till mig i nàgon fârg jag gillar bâttre?! Hmm...!?


Dagens kändisbild

Dagens kändisbild


K L Ä N N I N G A R

Dagens

Inte föräns nu har jag kommit pà att jag älskar klänningar. Har alltid tänkt och trott att jag inte är klänningstypen men tänk vad fel jag hade. Nu känns det som att  klänningar är det enda jag vill ha. Vet tvà urfina pà h&m som ska införskaffas snarast möjligast! Jag köpta nyss en brun, liknande Nicoles pà bilden här och den trivs jag utmärkt i. Nepp, nu ska jag klänningsspana...  

Me like

Me like

Tânk vad en fârgglad sjal/scarf kan piffa upp en enkel vardagsoutfit, me like. Det fàr jag skriva upp pà helgens shoppinglista som redan bestàr av följande:

-blommig klânning, h&m
-svarta leggings
-svarta ballerinaskor med rosett
-virkade grâddvita ballerinaskor (làter kanske lite konstigt, men de âr ursôta)
-vit lös t-shirt eller linne
 
  


Lillasyster min

Lillasyster

Lindsay med sin söta lillasyster. Jag vill ocksà hitta pà roliga saker med min lillasyster, här i Paris helst, men de gàr ju inte, vi bor ju làààngt ifràn varandra förtilfället. Det tar vi igen i sommar, när du kommer och hälsar pà lillsis!

Drömmer

Drömmer

Mitt i detta sommarväder (ja du läste rätt för man skulle kunna säga att det är sommar här i Paris. Alla knoppar har slàtt ut och det är alldeles ljummet ute) sitter jag och drômmer om dessa underbara skor. De enda problemen är att jag absolut inte kan gà i dessa skyhöga klackar och att min shoppingbudget inte riktigt tillàter dessa dyrgripar. Men kanske i framtiden...?!

Sydags, mamma.

36466-9236466-93

Tânkte att lilla mamma ska fà âran att sy ett par sommarklânningar i samma modell som Nicoles enkla och sôta klânning pà bilden. Hârligt att ha pà sig en varm och solig sommardag. Dock inte i gràtt utan kanske i nàgot mönstrat tyg.  

Tillbaka igen

Dà var man tillbaka till vardagen, och allt vad den innebâr, igen dà. Det âr med andra ord dags att bôrja blogga igen. Fàr se vad det blir fôr bloggande under dagen, har ju en del att ta igen. Ciao!

Dagens bild

Dagens bild

Lägg märke till ballongkjolen, L O V E L Y.

Stuprôr och yellow

Vill oxà...

Nicole har verkligen fastnat fôr stuprôrsjeansen. Hâr med en sôt vit tunika och ett par ballerinas i innefârgen gult. Màste medge att jag har vâldigt svàrt fôr den vanliga gula fârgen, men jag brukar lâra mig med tiden, vânta ni bara, snart har jag sâkert kôpt nàgot i just gult. 

Mysinspiration

Mysinspiration

Nu vill jag bara att det ska bli ânnu varmare, sà man kan gà utan jacka. Hâr i Paris har vàren kommit an man sâga (kommer sâkert ett bakslag snart...). Jag gàr i bara vàrjacka och blir till och med varm i den ibland. Tânk en morgonpromenad med nàgra piffiga mysbyxor, enkel vit topp och snygga solisar. Me like! 

En puderrosa Marc by Marc Jacobs drôm

36466-88
Det âr vad det är. Ge mig nu tack, ja nu! Tänk pà sommaren, det blir en vardagsoutfit om klânningen matchas med svarta leggings och svarta ballerinas och en utmârkt festblàsa om den matchas med exempelvis ett par guldbeiga peeptoes och en kuvertvâska i samma fârg. Ja, tyvârr âr detta bara en drôm, men man kan ju alltid leta efter budgetalternativ. 

Inspirerande, kanske?

36466-87

Sà sôtt, nâr jag ser sànt hâr vill jag bara att det ska bôrja regna sà man kan dra pà sig en passande stylish outfit att matcha sitt paraply med och sedan bege sig ut i regnet. Men nâr det vâl regnar sà kanske jag inte skulle kânna desamma...

Dagens...

Taget fràn allas vàr Sigrid- http://sigrid.webblogg.se/

...klädsel: Acnejeans, gràbrun, söt, làngärmad topp fràn indiska, vinrôd kofta och làngt halsband med hjârthânge. 
... smink: Mascara, concealer, rouge och rosebud.
... frisyr: Toffs, med hàret bakàt.
... låt: James Blunt - "No Bravery" 
... vill ha: Skor, skor och mera skor. Nya solglasôgon oxà!
... saknad: Family and friends, som jag snart kommer att trâffa : )
... roligaste: Min storhandling...
... tråkigaste: Hàller pà att bli sjuk : (
... kramar: Mànga, fràn mina barn som jag tar hand om.
... pussar: Lillan som jag spenderar heeela dagarna med.
... TV-program: INGET, hatar fransk tv, âlskar svensk tv.
... köp: Massor- kläder och mat.
... godis: Bàde det ena och det andra men snart âr âven jag en godislôftare...
... lunch: Fisk
... kvällsmat: Pasta med parmesan
... träning: Nja...gàng med barnvagn, âr det nàgon sorts trâning?!
... läsning: Lâser en massa pà internet men annars var det dàligt med lâsning idag.
... nyttigaste: Det var nog inget nyttigt fôr min del idag, hjâlp!
Dagens "åh nej!": Sjuk, jag, varfôr just nu? 

Nepp, nu âr det dags att krypa ner i sângen...ska bara fà hem en làt och hitta en huvudvârkstablett. Sov gott!

Dagens kândisbild

Dagens kândisbild


Typiskt..

Hàller pà att bli sjuk kânns det som. Typiskt! Jag som ântligen ska vara lite ledig. Har haft ont i huvudet hela veckan men nu har jag âven fàtt ont i halsen oxà kânner jag mig trôtt och seg. Skit,skit,skit...

L O V E L Y

36466-85

Liksom sin syster kôr Ashley pà stuprôr och peeptoes...sâger bara L O V E L Y. Den slappa rutiga skjortan kanske inte jag skulle valt till men den âr inte helt fel ândà...

"Varjedagaccessoar"

Jag skulle verkligen vilja ha en "varjedagaccessoar" som verkligen är jag. Problemet är bara att jag är fullkomligt galen i accessoarer, särsklit smycken sà jag vill ju självklart variera efter vad som passar till den outfit jag bär. Förutom smycken kan man ju ha exempelvis en mössa som "varjedagaccesoar", jag vet en tjej som har en lila-, gràrandig mössa (làter fult med den är riktigt snygg faktiskt) som hon hade när hon gick ut i vintars, varje dag, vad hon än hade pà sig för ytterplagg. Samma tjej, som för övrigt är en modemedveten fashionista pà ca 30 àr, har nu en röd sjal/scarf som varjedagccessoar. Även kändisarna har ju sina "varjedagaccessoarer", tänk exempelvis adinahalsbandet och den dödskallemönstrade Alexander McQueen scarfen.
Tillbaka till smycken som "varjedagaccessoar", läste förra veckan om
www.madebyme.se i Eleonores Ytligheter. De har perfekta halsband som skulle kunna bli en "varjedagaccessoar". Nàgon som har andra tips? Har just du kanske nàgon varjedagaccessoar?


Chict men...

36466-84

M-K har verkligen gàtt fràn den lite trashiga stilen till den mer chica. Love it! Hon har ofta svarta smala stuprôr tillsammans med sina svarta hypade Louboutins. Hâr varierar hon med en annan modell som inte âr dumma som heller. Den lilla korta pâlsen och den svarta hatten gôr outfiten extra chic. Jag skulle dock valt en annan vâska, det kânns som att denna grôna och uttjatade Balenciagavâskan fôrsâmrar outfiten... Men ânnu ett plus fôr de svarta stora solglasôgonen.

Lite Sienna och sjaljakt

36466-83
Mer text efterfràgas, mer text ska det bli. Okej, som ni kanske fôrstàtt âr jag mkt fôrtjust i Siennas stil. Mànga hâvdar att hon kopierar Kate Moss, det kanske stâmmer fôr vem gôr inte det?! Men hon har âven sin egen stil. Just denna outfit kanske inte var übersnygg men jag gillar de smala gràsvarta stuprôrsjeansen, de svarta stôvletterna och de klassiska Ray Ban solglasôgonen. Jag âr just nu inne i en sjalperiod sà sjalen gillar jag den oxà. Älskar att svepa nàn snygg stor sjal runthalsen nâr jag gàr ut. Ska ut pà en riktig sjaljakt snart, nâr jag fàr tid...

Lindsay i vàrlik outfit

Lindsay i vàrlik outfit


Dagens bild

Dagens bild

Vackert!

Soligt

36466-80

Jag vill ha mina solglasôgen...nu tack. Màste âven ut pà jakt efter ett par andra, man màste ju ha nàgra att byta med.

Söta lilla Nicole

Söta lilla Nicole