Scerletts outfit

36466-300

Detta var, för mig, en överraskande outfit från Scarletts sida.  Shortsen är jättesöta, likaså de mörkröda ballerinaskorna men överdelen är inte alls i min smak. Scarlett ser riktigt fräsch ut, jag blev riktigt överraskad när jag såg bilden. Om hon hade haft på sig något annat upptill hade outfiten varit en solklar 5-poängare.

Outfiten får 3 / 5.

Brunett igen

36466-29936466-342

Nu har Nicky blivit brunett igen, jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om det. Men enligt mig passar hon iaf både i blont och brunt hår. Vad tycker du?  

S H O P P I N G!



Jag vill shoppa, nu tack! Nästa vecka ska jag förmodligen bege mig ut på en lite tripp, då ska jag nog titta efter...hmm...någon klänning, smycken och lite tyger! Nee, nu ska jag bege mig mot tv:n och ta en titt på Fling, programmet verkar inte vara någon höjdare men vem vet...?!

Dagens kändisbild

36466-294

Blev på stylish Ashley Olsen. Snyggt!

Förresten, har en riktig deppdag idag. Allt är tråkigt, ska nog inte ens gå ut och gå!


Vem bär den snyggaste outfiten?

36466-292

Nicky eller Paris? Jag tycker faktiskt att Paris har lyckats riktigt bra här, den svarta paljettomlottklänningen har fin modell och med svarta skor, Chanelväskan hängandes på axeln och chanelhalsbandet är outfiten inte dum alls. Men...(ja det finns ett men) Nickys outfit, är enligt mig sötare. Den ursöta vita klänningen faller mig bättre i smaken. Den benvita Balenciagan är däremot inte särskilt snygg till men de enkla silverfärgade sandaletterna och den slappa frissyren med mittbena och lösa lockar passar utmärkt till klänningen. 

 Vad tycker du?

Snaaaart...

36466-290

...är det äntligen dags för Prison Break, YES! Bara tre minuter kvar...


De kanske är ett par ändå...

...vad tror du?


På tal om Lindsay...

På tal om Lindsay...

Jag tycker att det syns så tydligt när folk klär sig i färger de inte passar i. Här har vi ett lysande exempel på Lindsay Lohan med sin bleka hy i denna färg, för övrigt är det söt modell på klänningen. Nej, jag tycker inte alls att Lindsay passar i den färgen. Hon gör sig bättre i exempelvis rött eller svart. 

Senaste Lindsay

36466-285

Helt ok outfit faktiskt. Lindsay och jag brukar ju inte direkt "ha samma smak".

Dagens bild

Dagens bild

Vackra Caroline Trentini

Strålande outfit

36466-283

Här gillar jag verkligen Nicole's outfit. Jag gillar att toppen inte har hellång ärm och att den är lite rynkad precis ovanför bysten, det gör att toppen får en lite söt känsla. De korta avklippta jeansshortsen, den svarta väskan, de svart-guldiga armbanden och de underbara skorna med kilklack passar utmärkt till.

Outfiten får 5 / 5 möjliga.


Adorable dress

36466-281

Dubbeldejt? Kanske, kanske inte, jag tycker iaf att Nicole och Brody skulle passa utmärkt tillsammans. För övrift ser Mischas klänning riktigt söt ut, skorna ser inte dumma ut de heller.

Härligt

Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Idag hade jag dock lovat att göra en inbakad fläta på lillasyster innan hon gick till skolan så ungefär klockan 08:00 väckte hon mig. Yrvaken som jag var lyckades jag ändå få ihop en helt ok fläta. När jag väl vaknat till på morgonen är jag pigg, men oftast tvingar jag mig själv att somna om just för att man inte ska gå upp så tidigt som åtta när man är ledig. Idag passade jag istället på att piffa till lillasysters outfit med ett par av mina örhängen och ett diadem. Sedan lade jag mig i sängen igen och läste lite ur Gossipgirl och tittade lite i Ebbas stil. När klockan var 09:00 gick jag upp, satte på mig mammas myströja och mina gossockar, sedan värmde jag en kopp te och gick och satte mig vid datorn. Så nu sitter jag här och nu ska jag kolla igenom mina favoriter, sedan blir det förmodligen en promenad och efter det lite frukost, bestående av endast gröt. Idag har jag en del på schemat, bl a ska jag skriva ett bra CV (tråkigt!), måla en möbel och gå lite ärenden. 

Nu till mina favoriter, Tjingeling

L I S T A

Liksom många andra älskar jag listor, det är både roligt att läsa och fylla i, det är helt enkelt väldigt praktiskt. Denna lista hittade jag hos http://mimis.blogg.se/.


Lyssnar på just nu:
Allt ifrån Anna Ternheim till Rolling Stones.
Jobbigaste skolämnet: Går inte i skolan nu men det var nog kemi, fyyy.
Favorittidning: Elle, Veckorevyn, Damernas, Glamour, Vogue...jag är beroende av tidningar!
Största som händer höst/vinter: Det händer verkligen ingenting...tråk! Men ska försöka bli hälsosam så om det inträffar händer det något STORT.
Favoritplagg i garderoben just nu: Klänningen mamma sydde till mig för ett tag sedan, love it. Vill ha fler sådana.
Längd: Ca 1, 65 m.
Byter gärna garderob med: Nicole Richie,  Rachel Bilson, Sienna Miller, "Carrie" eller Kate Moss.
Vanligaste färgen på mina kläder: Grön, annars har jag mkt svart och gråbrun.
I höst/vinter kommer jag gå klädd i: Klänningar tillsammans med tjocka stickade strumpbyxor och mina gråbruna favoritstövlar som inshoppades i Köln i slutet av förra året. 
Men absolut inte i: Långklänning
Jag doftar: Clinique Happy Heart eller Elisabeth Arden Green Tea.
Min yngsta kusin heter: Har inga.
Favoritmodeller just nu: Gemma Ward, Caroline Trentini och Cintia Dicker.
Byxa eller kjol? Just nu föredrar jag kjol.
Så många skor har jag: Denna fråga kan inte besvaras med tanke på att jag inte har tid att räkna alla just nu, måste skynda mig, ska ut på promenad med mammsen.
Sminktips till allmänheten: Naturligt ska det vara till vardags, använd solpuder!
Om du fick ett plagg/en väska/ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Ångest fråga.. Just nu skulle jag välja ett par Chanel haute couture stövlar.. Men jag borde välja en päls eller möjligtvis en Cartier ring.. Eller Chanels pärlklocka eller...
Senast utlästa bok:  En shopaholics bekänelser - Sophie Kinsella.
På Rasterna i skolan: Ingen skola = inga raster!
Mitt rum kan beskrivas som:Rörigt, men snart blir det riktigt snyggt vill jag lova.
Mig själv med tre ord: Envis,  "göralltisistaminuten", snäll.
Jag tränar: Springer och går.
Jag ville bli när jag var liten: Inredningsarktiekt eller modell.
Pluggade på universitetet/högskolan (funderar på att plugga i framtiden): Mkt, bla diverse kurser som har med mode att göra. Annars kanske journalistutbildning, dekoratörsutbildning eller något annat intressant.

Nu är det bråttom, mamma är klar och här sitter jag i nattlinne...

A Lindsay photoshoot



Lindsay ur Seventeen, snyggt enligt mig!

Jobbigt

Ibland när jag har mkt att göra vet jag inte vart jag ska börja och sedan slutar det med att jag gör något annat istället. Just nu borde jag

*Skriva CV
*Städa
*Sätta ihop en hylla
*Plocka ur/plocka i diskmaskinen
*Göra mig iordning
*Rensa på mina bilder i datorn (många,många,många)

Hmm..jag ska nog börja med att städa lite och sätta på en bra skiva till det, det låter bra. Ska bli intressant att se hur många avdessa saker jag gjort när dagen är slut. 

2 modeloutfits - Gemma Ward

36466-27736466-273

Den första outfiten tycker jag ser ledig och skön ut. Avklippta jeans, bruna ballerinas, en ljusblå skjorta och ovanpå det en kort svart kavaj med 3/4-ärm. Väskan är inte heller dum, men jag gillar inte färgen. För min del är detta ingen tänkbar outfit för mig med tanke på att jag aldrig skulle blanda in så många olika färger i min outfit (om det inte var något mönstrat och färgglatt jag hade på mig förstås). Men Gemma passar dock bra i den.
outfiten får 2,5 / 5 i betyg

Jag gillar den andra outfiten mer. Där bär Gemma ev vit kort klänning till svarta strumpbyxor och svarta stövletter. Ovanpå klänningen har hon en kort brun jacka med skärp som markerar midjan och till det en enkel skinnväska i liknande nyans som jackan. I like!
 outfiten får 4 / 5 i betyg

Din favorit



Lite blandade outfits från Teen Choice awards, vilken är din favorit av dessa och varför???

Rätt såklart

36466-373

Självklart var det Lindsay på bilden nedan. Inte vidre svårt att lista ut, hon har ju en kroppsform med en nästintill obefintlig rumpa och "större" lår (missuppfatta mig inte, jag menar i förhållande till rumpan).

På tal om...



Zooey Deschanel så måste jag passa på att beundra hennes söta och flickiga klädstil. Hon utmärker sig en hel del och skiljer sig från andra kändisar. Vid galor, biopremiärer och andra tillställningar bär hon gärna kort mönstrad klänning, svarta strumpbyxor och matchande skor och det är riktigt snyggt tycker jag. Annars ser man henne ofta i helsvart, dessutom har hon ofta lite annorlunda modeller på sina klänningar, hon vågar verkligen sticka ut. Utseendemässigt är hon väldigt söt och jag tycker hon passar utmärkt i dendär långa luggen.

Senaste Ashlee

36466-391


Dagens kändisbild - Vackra Zooey Deschanel

Dagens kändisbild - Vackra Zooey Deschanel


Favorit



Vilken bikini tycker du är finast av dessa sex bikinisar?

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild

Blir på Sienna Miller, min favorit.


Vem tror du detta är?

Vem tror du detta är?


Tema - helsvart



Jag är ju, som ni säkert märkt, ett fan av svart numera. Det är även många kändisar, ofta vid offentliga tillställningar men även till vardags. Kanske är det för att man ser smalare ut i svart eller så är det helt enkelt för att det är otroligt snyggt. Mkt svart i höst kommer det iaf att bli för min del.


Partyoutfits



Vad har du på dig när du går ut? Har du kanske klänning som Mischa, Nicole och Kiera? Föredrar du shorts, som Nicky eller är du den som alltid har jeans? Jag är i stort behov av "partyoutfitsinspiration" inför hösten. Ge mig tips tack!

Har Paris inspirerats av syrran sin tro?

36466-35036466-317

Himla mkt Nicky och Paris idag!


Stil - Nicky Hilton



Jag tycker att Nicky Hilton har riktigt fin stil. Hon har ota helsvart, som är så snyggt och hon har alltid välmatchade outfits. Hon gör inte sådana stilmissar som systern sin och hon är moderiktigt. Om vi nu ska credda henne, eller möjligtvis hennes stylist för detta, det vet man ju aldrig. Förr hade hon alltid sina fruktansvärda egendesignade väskor, som inte alls föll mig i smaken men hon har bättrat sig på väskfronten.
På första bilden, där hon har en "mysoutfit" tycker jag det är roligt att se att hon matchar med ljuslila havaianas till de ljuslila mysbyxorna.
Jag är inte särskilt förtjust i hatten hon bär på bild nummer två men jeansen och sjkortan är fräscha. Väskan ser inte dum ut den heller.
På den trejde bilden hr Nicky en outfit som jag skulle kunna bära, gillar allt i outfiten där.
På bild nummer fyra tycker jag att modellen på hennes klänning är så himla söt, jag tänkte be mamma att hon syr en sådan till min men i något annat tyg som faller mig bättre i smaken.
Nicky (eller kanske hennes stylist ) visar återigen tecken på sinne för färg och matchning i outfit nummer fem. Snyggt att ta upp färgen på shortsen i den lilla korta koftan.
I love the black dress som Nicky har på sig på bild nummer sex, den är verkligen sååå Alexandra. Mamma ska även få sy en sådan tänkte jag, hur hon nu ska hinna det? Älskar sidendetaljerna som är ypptill och nedtill på klänningen. Snyggt att bryta av med en vit väska till.
Snyggt är det med randigt och varför inte piffa upp den ganska tråkiga klännigen med ett svart skärp som Nicky gör på bild nummer sju? Snyggt!
Även den åttonde outfiten är ursnygg. Snyggt med skinny jenas, vitt linne nuder svart linne, en liten svart kortärmad kavaj/jacka, brunväska och svarta leopardmönstrade pums.



(Nee, nu när mamma kommer hem från stan ska vi bege oss ut på en promenad i regnet - älskar regn, mysigt är det.)


Ashlees viktnedgång



Vad sägs om Ashlee Simpsons viktnedgång då? Nu är hon ju mindra än ni syster ser det ut som. Vad tycker ni, bättre förrut? För smal? Lagom?

Dagens vill ha

36466-339
En brun Botkierväska skulle passa mig utmärkt idag!

Dagens kändisbild

Dagens kändisbild
Vårt svenska modellstjärnskott Mona.

Det har nog aldrig hänt...

36466-337

...att jag har tyckt att Paris Hilton har en fin outfit på sig. Gillar inte alls hennes stil, fyy. För ovanlighetens skull så tycker jag faktiskt att hon har en fin outfit på bilden ovan. Klänningen är söt med fin modell och lagom lång, det enda felet med den är väl egentligen att det är någon sorts applikation på det vänstra bröstet (uhh). Skorna är ju helt underbara men accessoarerna skulle jag skippat likaså frisyren, men de är ju typiskt Paris Hilton.   


S H O P P I N G, du?



Vad härligt det skulle vara att ta en riktig shoppingrunda och storhandla inför hösten. Oturligtvis finns aldrig det jag vill ha, och ser framför mig i affärerna. Jobbigt! Har shoppat något nyss då??


4

  • 4 arbeten jag har haft i mitt liv:
1. Au-pair
2. Vaktmästare
3. Hemvårdare
4. Blomsteraffär
  • 4 filmer jag kan se om och om igen:
1. Blu Crush
2. Crazy Beautiful
3. Gisslan
4. Notting Hill

  • 4 tv-serier jag gärna ser:
1. Prison Break
2. Sex and the City
3. O C
4. The Hills
  • 4 ställen jag vill åka till:
1. New York
2. Bali
3. Maldiverna
4. Malibu

  • 4 webbsidor jag besöker dagligen:
1.
www.aftonbladet.se
2. www.hotmail.com
3. www.celebworld.org
4.http://alexandrasfavoriter.webblogg.se
  • 4 Favoriträtter:
1. Grillat kött
2. Sallad
3. Tacogratäng
4. -
  • 4 ställen där jag trivs:
1. Hemma
2. I Paris
3. På baksidan
4. På resande fot

Hittade den utmaning hos http://butterfly156.blogg.se/ , hon hade inte utmanat mig men jag tog åt mig utmaningen ändå ;) Nu utmanar jag alla som läser detta.


Love them!

Love them!

Vad sägs om dessa underbara skor från J.Crew? Jag tycker att dom är ursöta och helt perfekta. Tänk till ett par skinnyjeans och något snyggt upptill eller varför inte till en lbdi snygg modell?


Vad...

36466-331

Gillar Lindsays outfit här med gröna korta shorts, en lös vit skjorta, stor svart väska, och pilotglasögon men vad har hon på fötterna? Stövlarna förstör verkligen hela outfiten. Alltid är det något i Lindsays outfit som förstör. Bättring där hoppas jag.

Lovely shoes

36466-330

Tycker inte direkt att Hilarys outfit är klockren här men de där skorna skulle jag kunna döda för. Är dom inte underbara? Det lilla man ser av dom iaf. Ursnyggt med skinnyjeans till. Resten kan hon behålla ; )


Härnäst

Nu ska jag snart bege mig ut på promenad med lilla mamma men först ska jag göra ett sorts schema. Blir nog en film ikväll kan jag tänka mig, några tips kanske??

36466-309

Hej sålänge.

TEMA - stuprör



Åhh, vad jag gillar stuprör. Det är verkligen snyggt. Snyggast blir det om man avbryter med något lösare upptill tycker jag, annars blir det lixom för tight. Undrar hur länge trenden håller i sig? Några som sportar stuprör på hög nivå är bl.a. Nicole Richie, Mischa Barton och Ashley Olsen.

Helsvart?

36466-301

Jag, som aldrig någonsin varit en människa som klär sig i svart har under den senaste tiden börjat gilla det. Tänk att jag trivs i helt svart, självklart avbryter jag med något i någon färg, annars blir det lite för tråkigt. Vad tycker du, gillar du svart? På tal om något helt annat så funderar jag på att klippa lugg, men jag vet inte...det tål att tänkas på.


Maila, maila, maila!



Vad vill NI se mer eller mindre av i bloggen, förslag på kategorier, eller vad som helst. MAILA MERA!
 


[email protected]

Vackert.

36466-32936466-328

Kirsten Dunst för Vogue, inspiration ur filmen Marie Antoinette tagna på underbart vackra och enorma Versailles.

Två outfits i min smak

Två outfits i min stil

Två outfits precis i min smak. Kates grå klänning med knyt på höften och rundad, rynkad hals skulle passa mig perfekt. Jag gillar inte att blanda grått med brunt men den bruna väskan är riktigt snygg och även solglasögonen. Söt knut i håret oxå och perfekt med svarta havaianas till. Kates kompis har härligt slitna jenasshorts i lagom längd, grå topp i finfin modell, svarta solglasögon, svart väska leopardmönstrade ballerinas - I like.  

höstmys

36466-304

Den här bilden på Sienna Miller får mig att längta till hösten. I höst vill jag bara ha klänningar och kjolar, tillsammans med tjocka stickade strumpbyxor och snygga stövlar. Måst även hitta en snygg mössa och en mjuk och lång halsduk.

Fin/ful?

36466-326
 Jag, som personligen är ett fan av Nickys klädstil, kan inte bestämma mig för om jag tycker att denna outfit är fin eller ful. Väskan och skorna är underbara men det där "repet" Nicky har på höften vet jag inte riktigt vad jag tycker om. Det kan vara just det som gör att jag inte vet om jag gillar klänningen eller inte, vad tycker du?

S Ö T



Ännu en fin klänning, som dock skulle gå att använda till vardags. Tyget är verkligen sött, skulle vilja hitta något liknande och be mamma att hon syr en klänning åt mig. Självklart har Nicole en Balenciaga till, jag undrar hur många hon har?


Snyggt!

36466-323

Jag gillar verkligen modellen på Hilary Duffs klänning, den är lte väl glittrig men vid ett passande tillfälle skulle jag kunna tänka mig att ha något liknande på mig (sådana tillfällen sker ytterst sällan men...). Det blir lite mindre uppklätt med den slappa frisyren. Snyggt är det iaf!

Vacker

36466-321

Blir inte mkt mer bloggande ikväll men var bara tvungen att posta bilden på vackra Ashley Olsen, så somrig och fräsch. Nu ska jag kolla klart här på internet sedan ska jag titta på Blue Crush som är en av ina favoritfilmer. Sleep well! 

Nog.

Nepp, nu får det vara nog med bloggandet. Kommer mer ikväll om inte datorn blir seg igen, hoppas inte. Nu ska jag spika ihop en hylla som jag ska ha i mitt rum (håller på att göra om lite). Sedan ska hyllsaken målas. Men det får jag nog göra någon annan dag för ikväll blir det nog promenad och sedan en STOR kopp hallon och vanilj te framför morden i Midsommer, därefter hoppas jag på lite bloggande.
Ses, hej!

Dagens bild

Dagens bild

Jag ville så gärna se Marie Antoinette på bio men det var så mycket att stå i just då så det blev aldrig av. Jag längtar sååå efter att den ska komma ut på dvd.

Bad hairday?

36466-306

Har du en bad hairday? Varför inte göra som Nicky och göra en enkel knut/boll. Det brukar jag göra för det är så skönt att få bort håret och dessutom är det lite roligare än att bara ha en vanlig hästsvans. Ett diadem hjälper ju verkligen att få bort håret från ansiktet också, dessutom är det snyggt.

Med skärp i min midja



Nämn någon kändis som inte har anammat trenden - skärp i midjan. Trenden har hållt i sig ett bra tag och försvinner inte än. Varför inte sätta ett snyggt skärp utanpå kappan i höst, det har iallafall jag tänkt att göra. Först måste jag bara hitta den perfekta kappan och det perfekta skärpet.

Vilken klänning?

36466-300
Bild:
www.lauren-conrad.org

Nu funkar det bättre... Tack och lov! Så till frågan, vilken klänning skulle du helst vilja ha av dessa fyra? Själv skulle jag nog helst vilja ha Heidis svarta fodral, snyggt med de rätta accessoarerna till.

...

Dåligt med uppdateringar men min dator är så fruktansvärt seg för tillfället så det går inte att posta några bilder och då är det inte lika roligt att blogga. Därför väntar jag på att den ska bli lite snabbare...

I'm back...for real.

36466-294

Efter många om och men är jag äntligen igång med bloggandet igen. Skulle egentligen börjat för längesen men bloggen har krånglat a lot, så det blevinte riktigt som jag tänkt. Jag startar iaf med söta Rachel Bilson i söt outfit och, för henne, ny frissyr. Snyggt!