Utmaning - De fem bäst klädda kändisarna

Ammanda hade listat de fe bäst klädda kändisarna i sin blogg: http://shopping.blogg.se/index.html, och självklart antar jag utmaningen. Jag härmed de fem kändisar som, enligt mig, klär sig bäst just nu utan inbördes ordning.

Nicole Richie 
Det jag gillar med stilikonen Nicoles stil är att allt alltid är så perfekt. Färger matchas in i minsta detalj och det märks att Nicole är ntresserad. Liksom de flesta kändisar så har ju även Nicole en stylist som säkerligen har lett in Nicole på helt rätt spår när det gäller val av kläder.  
Rachel Bilson
Rachel Bilson är garanterat en av de bäst klädda just nu om man läser i tidningar och bland olika bloggar. Hon har en säregen stil och blandar gärna nytt och gammalt. Hon bär gärna klänning och är inte sen med att haka på de senaste trenderna, (nu exempelvis den korta skinnjackan), hon gör det dock med en touch av Rachel. Kirsten Dunst
Kirsten Dunst skiljer sig en hel del från andra fashionistas genom hennes speciella stil. Hon är inte dirékt någon modeslav som ständigt följer trenderna men hon tar till sig det hon tycker om och sätter sin egen prägel på det. Hon har en annorlunda stil och bär ofta  second-hand och vintage plagg.

  
 
Ashley Olsen
Ashley är en riktig fashionista. Hon är snabb med att snappa upp trender och klär sig gärna i svart och vitt- som är så snyggt. Hon har sina "favoriter" i garderoben som hon använder om och om igen, exempelvis den svarta skinnjackan och den stora svarta birkin-väskan.Sienna Miller
Jag har under de senaste åren inspirerats av Siennas speciella stil och jag gör det fortfarande. Det märks att Sienna gillar mode men hon kan även bära plagg som inte alls är inne just nu. Därför kan man ofta se att det hon haft på sig kommer något år efter.  Typiskt för Sienna stil är att hon gillar vintageplagg, ankelboots/stövletter och små kavajer och västar.
Det är jättesvårt att endast välja ut fem stycken men andra som jg tycker klär sig snyggt är: Mary-Kate, Kate Moss, Selma Blair, Kiera Knightley, Kate Bosworth, Zooey Deschanel, Mischa Barton, Nicky Hilton och Chloë Sevigny.


Kommentarer
Postat av: Lina

Ja ser att du bytt stil på bloggen och för ja försökt göra det en tid utan att lyckas, hoppas ja nu att du skulle vilja tipsa mej om hur du gjort :)? På vilket ställa ska ja skriva in namnet på texten ja vill ha? Nån annan får gärna hjälpa till okså! Tack på förhand

Postat av: Sanja

Älskar Ashley Olsens stil!

2006-09-26 @ 17:19:20
URL: http://envymee.blogg.se
Postat av: Camilla

bra gjort!

2006-09-27 @ 12:17:35
URL: http://www.stilic.blogg.se
Postat av: Alexandra

Lina:Du går in på dina inställningar tror jag och sedan design oxå skriver du i vilken stil du vill ha på texten.
Sanja:Ja, hon klär sig med klass!
Camilla:Tack :)

2006-09-28 @ 13:51:26
URL: http://alexandrasfavoriter.webblogg.se
Postat av: Lina

Tack, men undrade just på vilket ställe man ska skriva det :)? Det finna ju många ställen var det står namn på någon stil :).

2006-09-28 @ 18:24:32
URL: http://fashiontropiken.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Ashley Olsen!!! :)

2007-04-25 @ 10:02:02
URL: http://annasundin.blogg.se

Comments:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback