Stil enligt KirstenBild 1: På bild nummer ett bär Kirsten en mönstrad klänning i svart och mörkt orange (not my favourite color). Vad jag gillar med klänningen är den perfekta längden, det skira materialet, den djupa urringningen, och trekvartsärmarna med en liten volang nedtill. Med svarta peeptoes, enkla silverörhängen och en söt men inte alltför glammig frissyr blir outfiten verkligen lyckad.

Bild 2: Här visar Kirsten hur snyggt det är med svart och vitt. Med svarta strumpbyxor, vit kort klänning med mycket vidd och en svart kofta  passar det (återigen) bra med ett enkelt silversmycke, i detta fall ett lite längre halsband.  

Bild 3: Klänningen Kirsten bär på bild nummer 4 har en ganska "vanlig" och tråkig modell men tack vare tyget och det tunna guldskärpet som är knutet runt höften blir klänningen ändå speciell. Svarta ballerinas är alltid snyggt och det passar bra till klännigen. Har man svart klänning kan man lika gärna köra svart rakt igenom, för det är ju så snyggt. 

Bild 4: På bild nummer 4 visar Kirsten en lite "kontorschic" stil med svart pennkjol och en vit skir blus med trekvartsärm och krås. Kirsten gör sig bra i stilen!

Sammanfattning: Man kan väl säga att Kirsten är typen som gillar det enkla, hon är sällan överstylad och hon gillar svart. 
Kommentarer

Comments:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback