Mischa's senaste outfits

       
(1 - från vänster)

Mischa Barton har under de senaste veckorna besökt den ena tillställningen efter dena andra. Vi vet alla att hon är modeintresserad hon har satt på the front-row på flera av de storna modevisningarna under New York fashion week. Alla hennes senaste outfits har bestått av klänningar, vilket jag verkligen gillar men just dessa har inte riktigt fallit mig i smaken...

1. Jag brukar gilla just den här lite lösa modellen på klänningar men den här blir lite tältvarning. Grått är snyggt och det är snyggt med silverpaljetterna men som sagt, tältvarningen förstör allt. Dessutom förstår jag inte hur hon kan välja att ha guldskor till. Att blanda guld och silver är ingen hit, inte ens om man är en stilsäker fashionista.

2. Den här modellen är inte dum men jag är inte särskilt förtjust i prickigt, inte i blått heller för den delen. Nej, jag gillar den inte. Jag har fortfarande svårt för att blanda svart och marinblått så därför tycker jag även här att Mischa har valt fel skor till.

3. Långklänningar har varit på tapeten ett tag, jag passar inte i det men visst kan det vara snyggt. Modellen är söt men tyget är nigen höjdare. Jag gillar v-ringningen och de lagom långa ärmarna, jag gillar däremot inte den svarta väskan hon har valt att ha till.

4. Modellen på den här klänningen med stora marängliknande puffärmar klarar jag bara inte av. Det är nite alls min stil och jag kan inte ens tycka att klänningen är snygg på Mischa Barton. Visst är den annorlunda men jag kan bara inte tycka om den.

5. Klänning nummer sex är mer min stil. Jag gillar ärmarna som består av tre lagers volanger, längden är perfekt och modellen likaså. Vad jag har svårt för är tyget, jag gillar att det är skirt, tunnt och genomskinligt men jag gillar inte mönstret och dess färger. Outfiten är välmatchad med svart väska och svarta skor till.

6. Ehh..vad kan jag säga om den här klänningen som inte alls faller mig i smaken. Det enda jag gillar är de tunna, stora genomskinliga ärmarna, resten av klänningen är hemskt. Inte likt Mischa.

7. Den här klänningen är snygg. Här är ett bevis på hur snyggt det är med svart och vitt. Jag gillar modellen med dess speciella urringning, klänningen är i kortaste laget men ändå inte för kort. Snyggt är det med den svarta kanten nedtill och på ärmsluten. Det enda som jag mäjligen skulle vilja förändra är skärpanordningen, jag sulle hellre se något lite snyggare skärp istället för ett vanligt brett läderskärp. Än en gång välmatchande accessoarer i form av svarta skor och svart chanelväska.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att Mischa's senaste outfits har inte alls imponerat mig. Hon brukar alltid både imponera och inspirera. Kanske är det ett försök att skilja sig fråna alla andra att vara annorlunda, vad vet jag...?  

Kommentarer

Comments:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback